Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu au decis sa-si retraga candidaturile, in semn de protest

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu au decis sa-si retraga candidaturile, in semn de protest

Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu, candidati la functia de presedinte executiv al PSD, i-au acuzat pe organizatorii Congresului extraordinar al PSD ca nu au avut posibilitatea sa se adreseze delegatilor. continuă pe Antena3

Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu au plecat de la Congresul PSD: E un simulacru, se voteaza de la 13.30

Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu au plecat de la Congresul PSD, nemultumiti pentru ca nu li s-a permis sa-si tina discursurile de sustinere a candidaturilor. Banicioiu sustine ca votul de la.

Miscari surpriza inainte de Congresul PSD. Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, discutii cu fostul premier Mihai Tudose

Se fac ultimele mutari inainte de Congresul PSD. Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu au fost surprinsi discutand cu fostul premier Mihai Tudose. De altfel, Mihai Tudose este cel care a anuntat ca isi.

Liviu Dragnea, mesaj ACID pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu: Cine este cunoscut, este cunoscut de ceva timp

Liviu Dragnea a avut un mesaj acid pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu, care s-au plans ca nu au fost lasati sa-si sustina discursurile la Congresul PSD, iar in cele din urma, s-au retras din.

Ecaterina Andronescu: Am decis sa ne retragem / Nicolae Banicioiu: Congresul e un simulacru, se voteaza de la 13.30. Cand s-a incheiat congresul cica sa ne prezentam candidaturile

Nicolae Banicioiu a declarat ca este un simulacru Congresul PSD, ca se voteaza de la ora 13. 30 si ca probabil aceasta organizare s-a decis dupa victoria de ieri in CExN a celor carora nu li se aprobasera candidaturile, transmite News. ro. Ecaterina Andronescu a anuntat la randul sau ca au decis sa se retraga din competitie.

Congres PSD: Strategia contracandidatilor Vioricai Dancila la functia de presedinte executiv - fie Nicolae Banicioiu, fie Ecaterina Andronescu sa se retraga in favoarea celuilalt, inainte de vot

Deputatul Nicolae Banicioiu si senatoarea Ecaterina Andronescu sunt contracandidatii premierului Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv la Congresul PSD de sambata, iar cei doi iau in calcul ca unul dintre ei sa se retraga in favoarea celuilalt, pentru a nu imparti voturile celor care nu o doresc pe Dancila numarul doi in partid, au precizat surse politice din partid.

Congres PSD. Banicioiu: Eu, Viorica Dancila si Ecaterina Andronescu candidam pentru functia de presedinte executiv

Deputatul Nicolae Banicioiu a declarat, joi, ca pentru functia de presedinte executiv al PSD si-au depus candidaturile trei persoane: el, Viorica Dancila si Ecaterina Andronescu.

Congresul PSD: Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura la functia de presedinte executiv al PSD, fara a avea insa sustinerea organizatiei sale/ Ecaterina Andronescu si-ar putea depune joi candidatura

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernul Victor Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, functie ocupata in prezent de senatorul Niculae Badalau, cel care inca nu s-a decis daca va mai candida pentru inca un mandat. Pe de alta parte, Banicioiu a explicat pentru HotNews. ro ca nu are inca semnatura de sustinere din partea organizatiei din care face parte, PSD Iasi, criteriu care i s-a transmis ca este obligatoriu potrivit deciziei Comitetului Executiv national pentru a putea candida. Senatoarea Ecaterina Andronescu, care provine din organizatia PSD Bucuresti, este de asemenea in carti pentru aceasta functie, ea anuntand insa ca se va decide joi daca isi depunde candidatura.

Nicolae Banicioiu se va retrage din cursa pentru functia de presedinte executiv: Pe cine va sustine fostul ministru (SURSE)

Nicolae Banicioiu ar urma sa se retraga din cursa pentru functia de presedinte executiv, urmand sa o sustina pe Ecaterina Andronescu, potrivit uno surse, citate de B1 TV. in lupta pentru fotoliul de.

Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu, FARA DISCURS la Congresul PSD: Va mai candida doar unul dintre cei doi(VIDEO)

Nicolae Banicioiu a anuntat ca doar unul dintre el si Ecaterina Andronescu va mai candida la Congresul PSD pentru functia de presedinte executiv al PSD. Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe.

Ecaterina Andronescu, REACTIE in plin SCANDAL din PSD: Ce spune despre sustinerea lui Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu reactioneaza in mijlocul tensiunilor din PSD care iau amploare cu o zi inainte de congres. Asta dupa ce mai multi social-democrati au anuntat ca vor sa-si depuna candidaturile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )