Libnet.ro
UNICEF

11:46

Gabriela Firea a demisionat din fruntea PSD Bucuresti: Daca Dragnea ar fi depus atata energie, cum a depus pentru a ma lichida pe mine din punct de vedere politic, probabil erau finalizate autostazile (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea a demisionat din fruntea PSD Bucuresti: Daca Dragnea ar fi depus atata energie, cum a depus pentru a ma lichida pe mine din punct de vedere politic, probabil erau finalizate autostazile (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat luni, inainte de sedinta de Comitet Executiv al PSD, ca si-a inaintat de demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti in semn de protest ca Liviu Dragnea blocheaza de. continuă pe B1

Mihai Fifor A DEMISIONAT din fruntea Ministerului Apararii, inainte de CEx-ul PSD (VIDEO)

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, si-a depus demisia din fruntea Ministerului Apararii inainte de sedinta de Comitet Executiv al PSD. Demisia vine in contextul in care se vehicula ca urmeaza a fi remaniat si.

Gabriela Firea inlaturata de la PSD Ilfov, pentru ca l-a contestat pe Dragnea. Primarul Capitalei A DEMISIONAT din toate functiile partidului: Probabil ca am deranjat foarte tare! Eu raman aceeasi, cu sau fara functii

Gabriela Firea a decis sa renunte si la functia de vicepresedinte al PSD, dupa ce luni dimineata a anuntat ca isi da demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti. Decizia primarului.

DOCUMENT Gabriela Firea a demisionat din functia de presedinte interimar PSD Bucuresti

Gabriela Firea a anuntat luni ca a demisionat din functia de presedinte interimar la PSD Bucuresti, ca o forma de protest pentru faptul ca Liviu Dragnea a blocat alegerile la acesta organizatie timp de doi ani. Vezi in articol demisia depusa de Gabriela Firea.

Surse: Dragnea o mazileste azi pe Firea. Cine va fi noul sef al PSD Bucuresti si ce alte schimbari urmeaza

Liderul PSD Liviu Dragnea o va schimba pe Gabriela Firea de la sefia organizatiei Bucuresti, una dintre cele mai puternice din tara, sustin surse din PSD pentru Adevarul. Decizia a fost luata duminica, intr-o intalnire restransa la care au participat liderul PSD si apropiatii sai. Sedinta CEx va consfinti azi mazilirea Gabrielei Firea.

Lovitura pentru Gabriela Firea. Comitetul Executiv National al PSD a decis dizolvarea filialei Ilfov

Comitetul Executiv National al PSD a decis, in sedinta de luni, 19 noiembrie, dizolvarea Biroului Judetean al Organizatiei Ilfov, organizatie condusa pana acum de Gabriela Firea. Liviu Dragnea a afirmat ca.

Gabriela Firea, atacata dur de o organizatie PSD: Sa-si dea demisia din toate functiile din partid!

PSD Spania au anuntat ca e dezamagita de Gabriela Firea, care la vizita de la Madrid, a ignorat problemele a peste un milion de romani. Organizatia social-democrata a depus un memoriu la nivelul conducerii.

Gabriela Firea: Mi-am depus demisia din calitatea de presedinte interimar la PSD Bucuresti

Gabriela Firea a anuntat luni ca a demisionat din functia de presedinte interimar la PSD Bucuresti, ca o forma de protest pentru faptul ca Liviu Dragnea a blocat alegerile la acesta organizatie timp de doi ani.

Gabriela Firea: Am demonstrat ca nu functia il face pe om! Sub nicio forma nu imi dau demisia din PSD

Gabriela Firea a demisionat din functia de vicepresedinte PSD, dupa ce renuntase la functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti. E o decizie solidara cu colegii mei din Bucuresti si din Ilfov care.

Mesajul postat de Gabriela Firea pe Facebook, dupa ce a renuntat la functiile din PSD

Primarul General al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a transmis un mesaj pe Facebook prin care arata ca a renuntat la functiile din PSD pentru ca acestea nu mai aduceau nimic bun.

Ce inseamna faptul ca Gabriela Firea pierde toate cele trei functii detinute in PSD

Gabriela Firea nu mai are, de luni, functiile detinute la PSD Bucuresti si PSD Ilfov, si nici cea de vicepresedinte al partidului. Senatorul PSD Serban Nicolae a afirmat, la Punctul de intalnire, ca.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )