Libnet.ro
UNICEF

19:45

LIVE BLOG A inceput Congresul PSD. Document. Ce regie au pus la cale Dragnea si Dancila ca sa iasa pozele cat mai clare. Protest peste drum

Adevărul Adevărul,
LIVE BLOG A inceput Congresul PSD. Document. Ce regie au pus la cale Dragnea si Dancila ca sa iasa pozele cat mai clare. Protest peste drum

Peste 4. 000 de delegati participa, sambata, la Sala Palatului, la Congresul extraordinar al PSD, unde vor alege noul presedinte executiv, noul secretar general si noii vicepresedinti, insa rezultatele sunt dinainte cunoscute. Presedintia executiva a partidului va fi disputata de prim-ministrul Viorica Dancila, de Nicolae Banicioiu si de Ecaterina Andonescu, primul candidat fiind sustinut de liderul PSD, Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

LIVE BLOG A inceput Congresul PSD. Document: Dragnea si Dancila au pus la cale o regie. Protest Rezist peste drum. Tariceanu, atac dur la Iohannis

Peste 4. 000 de delegati participa, sambata, la Sala Palatului, la Congresul extraordinar al PSD, unde vor alege noul presedinte executiv, noul secretar general si noii vicepresedinti, insa rezultatele sunt dinainte cunoscute. Presedintia executiva a partidului va fi disputata de prim-ministrul Viorica Dancila, de Nicolae Banicioiu si de Ecaterina Andonescu, primul candidat fiind sustinut de liderul PSD, Liviu Dragnea.

LIVE A inceput congresul PSD

Social-democratii se reunesc sambata in Congres extraordinar la Sala Palatului, prilej cu care 24 de.

Tutuianu, despre Congresul PSD: Avem nevoie de un document programatic pentru perioada 2018 - 2020; va face referire si la Justitie

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a declarat ca este necesar Congresul PSD pentru adoptarea unui document programatic pentru perioada 2018 - 2020 si si-a exprimat regretul ca atentia este orientata catre candidaturi, transmite Agerpres. El a precizat ca documentul va face referire la Justitiei.

Claudiu Manda, despre scaldalul de la Congresul PSD: Daca se retrage vreun candidat nu se mai pot retipari buletinele (VIDEO)

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de numarare a voturilor de la Congresul PSD, a declarat, sambata, ca cei care si-au depus candidaturile pot tine discursuri, desi a inceput votul, adaugand insa ca in.

Claudiu Manda, despre scandalul de la Congresul PSD: Daca se retrage vreun candidat nu se mai pot retipari buletinele (VIDEO)

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de numarare a voturilor de la Congresul PSD, a declarat, sambata, ca cei care si-au depus candidaturile pot tine discursuri, desi a inceput votul, adaugand insa ca in.

REPORTAJ Congresul PSD: razboi si in partid, si in strada

Congresul PSD, cu toate ca a avut un rezultat dinainte cunoscut, a fost marcat, in interior, de revolta echipei Ecaterina Andronescu-Nicolae Banicioiu si, pe alocuri, a Gabrielei Frirea. in exterior, protestul Rezist de peste strada i-a facut pe unii membri PSD sa-si incordeze pumnii dar, pana la urma, s-au descarcat cu cateva injuraturi. Pe scurt, Congresul PSD a adus, din nou, fata in fata doua state paralele separate de un cordon de jandarmi.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi la ora 16:00

ACTUALIZARE 14:35 Codrin Stefanescu: imi depun candidatura pentru secretar general, in conditiile in care nu stiu daca pot intra in sala de Congres Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, astazi, inainte de a intra in sediul central al partidului, ca a venit pentru a-si depune candidatura pentru functia de secretar general al partidului, dar afirma ca nu stie daca va fi lasat sa intre in sala la Congresul de sambata, informeaza News. ro. ------ *ACTUALIZARE 14:10 Ecaterina Andonescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. ------ Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie, scrie News. ro.

Adoptarea monedei euro pana in 2024, votata in Congresul PSD. Dragnea: Un pas obligatoriu pentru ca Romania sa poata sta la masa bogatilor

Congresul PSD a votat, sambata, Conventia nationala pentru adoptarea monedei euro pana in 2024, presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmand ca este un pas obligatoriu pentru ca Romania sa poata sta la masa bogatilor si ca vrea sa propuna in decembrie un calendar pentru.

Haos total la votul de la congresul PSD

Situatia la Congresul PSD de la Sala Palatului este una incerta in momentul de fata. Evenimentul car.

Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu, FARA DISCURS la Congresul PSD: Va mai candida doar unul dintre cei doi(VIDEO)

Nicolae Banicioiu a anuntat ca doar unul dintre el si Ecaterina Andronescu va mai candida la Congresul PSD pentru functia de presedinte executiv al PSD. Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )