Libnet.ro
UNICEF

18:45

Norica Nicolai (ALDE): Nu mai poate iesi nimeni la protest in cazul unei noi OUG 13

B1 B1,
Norica Nicolai (ALDE): Nu mai poate iesi nimeni la protest in cazul unei noi OUG 13

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat ca daca Guvernul ar adopta intr-o noapte un alt act de tipul OUG 13, nimeni nu au mai putea iesi in strada sa protesteze. Reactia vine dupa ce, luni, Curtea Su. continuă pe B1

Norica Nicolai(ALDE): Protestele spontane nu pot fi agreate dect n limitele reglementate de lege / Daca ar fi o noua OUG 13, nu mai poate iesi nimeni

Eurodeputata ALDE Norica Nicolai sustine ca protestele spontane nu pot fi agreate decat in limitele in care sunt reglementate in lege, iar daca Guvernul ar adopta intr-o noapte un act de tipul OUG 13 nu mai poate iesi nimeni.

Norica Nicolai: ALDE nu urmeaza PSD-ul. Social-democratii sa inteleaga ca fiecare avem o anumita conceptie

ALDE are viziuni liberale pe care vrea sa si le impuna, un lucru absolut normal ce trebuie inteles si de PSD, a declarat europarlamentarul ALDE Norica Nicolai. ALDE are individualitatea lui. Ati.

Norica Nicolai (ALDE): Libertatea de expresie nu este mai importanta decat o procedura birocratica; Ce spune despre o noua Ordonanta 13

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a declarat intr-un interviu pentru RFI Romania ca protestele spontane nu pot fi agreate decat in limitele in care sunt reglementate in lege, iar libertatea de expresie nu e mai importanta decat o procedura birocratica.

Norica Nicolai aplauda decizia ICCJ. Lumea este libera sa protesteze si sa respecte acest minim principiu

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai aplauda decizia iCCJ conform careia orice manifestatie publica trebuie anuntata in prealabil. in cadrul unui interviu acordatRFI,Nicolai a declarat ca decizia.

Norica Nicolai vrea ca votul sa fie obligatoriu: Am propus acest lucru la modificarea Constitutiei din 2003

Presedintele Consiliului National al ALDE, europarlamentarul Norica Nicolai, a declarat, sambata, in contextul propunerilor de modificare a legislatiei electorale avansate de AEP , ca isi doreste o discutie despre introducerea votului obligatoriu in Romania.

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL: Vezi doar aici cine poate iesi acum mai repede la pensie, la termen sau anticipat!

Potrivit noii legi a pensiilor, pentru mai multe categorii de salariati, varsta de pensionare se poate reduce pentru mai multe categorii salariati. Prin urmare, o parte dintre vor putea iesi de acum la pensie chiar.

ştiri din Politica

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )