Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parchetul General: Protest diaspora, 705 de plangeri penale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parchetul General: Protest diaspora, 705 de plangeri penale

Numarul plangerilor depuse in dosarul violentelor din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 705, a anuntat astazi Parchetul General. De asemenea, institutia precizeaza ca a fost dispusa realizarea unei expertize fizico-chimice asupra substantelor cu efect iritant-lacrimogen existente in munitia si in recipientele ridicate de la sediul Jandarmeriei, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Parchetul General: Protestul diasporei, 705 de plangeri penale

Numarul plangerilor depuse in dosarul violentelor din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 705, a anuntat astazi Parchetul General. De asemenea, institutia precizeaza ca a fost dispusa realizarea unei expertize fizico-chimice asupra substantelor cu efect iritant-lacrimogen existente in munitia si in recipientele ridicate de la sediul Jandarmeriei, conform News. ro.

Parchetul General: 705 plangeri penale in dosarul privind violentele din Piata Victoriei

Numarul plangerilor depuse in dosarul violentelor din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 705, a anuntat vineri Parchetul General. De asemenea, anchetatorii au dispus o expertiza fizico-chimica asupra substantelor cu efect iritant-lacrimogen existente in munitia si in recipientele ridicate de la sediul Jandarmeriei.

705 plangeri penale dupa atacurile Jandarmeriei in 10 si 11 august

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat astazi ca, in cauza aflata pe rolul Sectiei parchetelor militare avand ca obiect cercetarea incidentelor violente petrecute cu ocazia manifestatiei din Piata Victoriei din Bucuresti,.

Protest 10 august. Parchetul General: Numarul plangerilor penale a ajuns la 651

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie anunta ca, pana joi, au fost inregistrate 651 de plangeri penale ca urmare a violentelor inregistrate la protestul din 10 august, potrivit Digi24.

A explodat numarul de plangeri depuse la Parchetul General: Sute de persoane se plang ca au fost victime ale violentelor de la mitingul diasporei

Nu mai putin de 651 de plangeri penale au fost inregistrate pana joi la Parchetul General avand ca subiect violentele de la mitingul diasporei din 10 august. in urma activitatilor desfasurate pana.

Parchetul General, despre stadiul cercetarilor violentelor de la mitingul diasporei: 386 de plangeri si 22 de dosare penaleinregistrate

Parchetul General a transmis marti ca, in cadrul cercetarilor ce vizeaza violentele de la mitingul diasporei din Piata Victoriei au fost inregistrate pana in prezent 386 de plangeri penale. in plus au fost constituite 22 de dosare penale ce vizeaza infractiuni de ultraj, lovire sau alte violente sau distrugere.

VAL de PLANGERI PENALE impotriva jandarmilor. Anuntul de ULTIM MOMENT al Parchetului General

Val de plangeri penale impotriva jandarmilor, dupa protestul din 10 august din Piata Victoriei. Procurorii militari de la Parchetul General anunta ca 651 de romani au depus plangeri. De asemenea,.

Peste 650 de plangeri depuse la Parchetul General

Numarul plangerilor depuse in dosarul violentelor din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 651, a anuntat astazi Parchetul General.

Noi informatii din ancheta privind violentele de la mitingul diasporei: 386 de plangeri penale depuse, actiunea penala dispusa pe numele a 3 persoane

Parchetul General a facut publice noi informatii din ancheta deschisa dupa violentele ce au avut loc pe 10 august intre protestatari si jandarmi la mitingul diasporei din Piata Victoriei. Astfel, pana in.

Cel mai recent bilant de la Parchetul General: Procurorii militari au inregistrat 651 plangeri impotriva jandarmilor

Tor mai multi romani care au participat la protestul din Piata Victoriei reclama abuzul de forta al jandarmilor. Procurorii militari de la Parchetul General au inregistrat, pana joi, 651 de plangeri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )