Libnet.ro
UNICEF

11:30

Protest in Piata Victoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protest in Piata Victoriei

Aproximativ 100 de persoane s-au strans astazi in Piata Victoriei, pentru a protesta impotriva deciziei luate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prin care a fost declansata procedura de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. continuă pe Ziarul Bursa

Protest in Piata Victoriei dupa declansarea procedurii de revocare a lui Augustin Lazar

Apel la protest in Piata Victoriei, dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. Protestul este programat la ora 20.

Apel la protest in Piata Victoriei dupa declansarea procedurii de revocare a lui Augustin Lazar

Apel la protest in Piata Victoriei, dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. Protestul este programat la ora 20.

Protest in Piata Victoriei, dupa revocarea lui Augustin Lazar

UPDATE:Cateva zeci de persoane au iesit in Piata Victoriei pentru a isi manifesta opozitia impotriva deciziei lui Tudorel Toader de a demara procedura de revocare a lui Augustin Lazar din fruntea.

VIDEO Protest in Piata Victoriei fata de propaganda pro-gay in scoli: Fiecare face ce vrea cu fundul lui, dar copiilor nu trebuie sa le transmitem asa ceva

In jur de 15 persoane au protestat, joi, in fata Guvernului, fata de proiectul Strategia Nationala de Educatie Parentala 2018-2025, prin care acestea considera ca se incearca o propaganda pro-gay in scoli.

Protest anuntat in Piata Victoriei, dupa revocarea lui Augustin Lazar

Dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar, in Piata Victoriei din Bucuresti s-a anuntat un protest. Coruptia Ucide si Rezistenta au facut.

Noi detalii despre incidentul de la metrou-Piata Victoriei, unde un barbat a scos arma

Politistii fac cercetari dupa ce au fost sesizati, miercuri seara, de un angajat al metroului, ca doi barbati s-au certat la iesirea de la Piata Victoriei, iar unul dintre ei a scos dintr-o geanta un obiect.

Panica la statia de metrou Piata Victoriei: Un barbat a scos un pistol dupa o cearta

Politistii bucuresteni fac verificari dupa ce doi barbati s-au certat miercuri seara la statia de metrou Piata Victoriei, iar unul dintre ei a scos un obiect care parea a fi un pistol, ulterior punandu-l.

Un barbat a scos un pistol dupa o cearta la iesirea de la metroul din Piata Victoriei. Politistii fac cercetari

Politistii fac cercetari dupa ce au fost sesizati, miercuri seara, de un angajat al metroului, ca doi barbati s-au certat la iesirea de la Piata Victoriei, iar unul dintre ei a scos dintr-o geanta un obiect care parea a fi un pistol, ulterior punandu-l inapoi. Oamenii legii incearca sa stabileasca exact ce s-a intamplat si cine sunt cei doi barbati, anunta Politia Capitalei.

Panica la metrou! Un barbat a scos pistolul in statia Piata Victoriei

Au fost momente de panica la metrou, miercuri seara. Un incident grav a avut loc in statia de metrou Piata Victoriei, unde un barbat ar fi scos pistolul dupa ce s-a certat cu un alt individ. Politia a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )