Libnet.ro
UNICEF

13:00

Protest in Piata Victoriei din Capitala si in mai multe orase ale tarii

Antena3 Antena3,
Protest in Piata Victoriei din Capitala si in mai multe orase ale tarii

Cateva mii de oameni protesteaza la aceasta ora, in Piata Victoriei, cerand demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa condamnarea acestuia in dosarul angajarilor. continuă pe Antena3

Proteste in Piata Victoriei si in mai multe orase ale tarii

Cateva mii de oameni protesteaza la aceasta ora, in Piata Victoriei, cerand demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa condamnarea acestuia in dosarul angajarilor.

Proteste in mai multe orase din tara: Oamenii cer demisia lui Dragnea

Mii de persoane au iesit pe strazi in mai multe orase din tara precum Iasi, Cluj, Sibiu sau Timisoara. Acestia se aduaga celor peste 5. 000 de persoane care au protestat si in Piata Victoriei din.

Clujenii, din nou in strada. S-au anuntat proteste in mai multe orase din tara

Un nou protest la Cluj a fost anuntat pe Facebook, miercuri, 20 iunie, de la ora 19. Ieri au iesit in strada cateva mii de clujeni. Sunt anuntate proteste in mai multe orase din tara.

Mihai Sora, bruscat de jandarmi la protestul din Piata Victoriei: Misca-te mai incolo, mosule! (VIDEO)

Filosoful Mihai Sora a fost prezent miercuri seara la protestul din Piata Victoriei. Ulterior, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Sora, in varsta de 101 ani, a dat de inteles ca a fost bruscat de.

Proteste si in mai multe orase din tara impotriva modificarilor la codul de procedura penala

Mii de oameni au iesit pe strazile mai multor orase din tara pentru a isi arata nemultumirea privind modificarile la codul de procedura penal adoptate luni seara in Parlament. La Sibiu, protestul.

Ploaie torentiala in Capitala: Mai multe strazi au fost acoperite de apa. Care sunt zonele afectate

In urma precipitatiilor cazute joi dimineata traficul din Bucuresti a fost paralizat pe mai multe artere din cauza acumularilor de apa.

Ploaie torentiala in Capitala: Mai multe strazi au fost acoperite de apa. Care sunt zonele afectate FOTO

In urma precipitatiilor cazute joi dimineata traficul din Bucuresti a fost paralizat pe mai multe artere din cauza acumularilor de apa.

Protest in Piata Victoriei: Cateva sute de persoane scandeaza impotriva PSD. imbranceli cu jandarmii. Mai multe persoane au fost ridicate

Aproximativ 800 de persoane protesteaza miercuri in Piata Victoriei din Capitala impotriva modificarilor la codul de procedura penala adoptate de Parlament in mare graba luni seara. Acestia s-au.

Protest in Piata Victoriei: Cateva sute de persoane scandeaza impotriva PSD. imbranceli cu jandarmii. Mai multe persoane au fost ridicate (FOTO)

Aproximativ 800 de persoane protesteaza miercuri in Piata Victoriei din Capitala impotriva modificarilor la codul de procedura penala adoptate de Parlament in mare graba luni seara. Acestia s-au.

VIDEO Protest n Piata Victoriei: peste 7.000 de oameni au iesit n strada dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Manifestantii i-au cntat liderului PSD Multi ani primeasca / Dragnea sa primeasca / La multi ani

Peste 7. 000 de oameni iesit joi seara in Piata Victoriei din Capitala, pentru un nou protest impotriva PSD-ALDE. Manifestatia a avut loc in contextul in care liderul PSD Liviu Dragnea tocmai a primit o noua condamnare penala 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare). Protestatarii i-au cantat lui Dragnea Multi ani primeasca si i-au transmis La multi ani!, La puscarie!. S-a scandat insistent si Demisia, demisia!. Din difuzoare au rasunat Imnul golanilor, Oda bucuriei, We will rock you sau Hora Unirii. Protestul a fost unul pasnic. Fata de seara precedenta, cand mobilizarea masiva a fortelor de ordine, echipate de interventie, a dus la numeroase incidente, prezenta Jandarmeriei joi seara a fost una discreta. VIDEO Proteste si la Cluj, Sibiu, Timisoara, Iasi: mii de oameni au manifestat impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )