Libnet.ro
UNICEF

05:45

Protest in Piata Victoriei fata de ordonantele de urgenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protest in Piata Victoriei fata de ordonantele de urgenta

Peste 100 de persoane s-au strans, astazi, in Piata Victoriei, pentru a protesta fata de ordonantele de urgenta in domeniul legislatiei penale, despre care au aparut informatii ca ar fi pregatite de Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Protest in Piata Victoriei

Cateva sute de persoane se stransesera miercuri seara, in jurul orei 18. 30, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a protesta fata de posibila adoptare a unei ordonante de urgenta pentru modificarea Codurilor penale.

VIDEO Guvernul lucreaza iar Noaptea, ca hotii. Sute de oameni, de veghe in Piata Victoriei de frica ordonantelor lui Tudorel Toader

In Piata Victoriei s-au adunat, incepand cu ora 16. 00, tot mai multe persoane care cer demisia Cabinetului Dancila. Manifestantii denunta faptul ca ministrul Tudorel Toader ar pregati doua ordonante de urgenta, la insistentele PSD si cu acordul ALDE, pentru ca politicienii cu probleme penale sa scape de dosare. Daca la ora 17. 00 in fata Guvernului [] .

VIDEO Manifestantii s-au strans in Piata Victoriei: Pericol iminent de adoptare a unei OUG pentru modificarea Codurilor penale! Iesim in strada!

Cateva sute de persoane se stransesera miercuri seara, in jurul orei 18. 30, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a protesta fata de posibila adoptare a unei ordonante de urgenta pentru modificarea Codurilor penale. La Guvern are loc sedinta saptamanala a Executivului. 00 Guvernul nu a adoptat miercuri vreo OUG pentru modificarea Codurilor penale, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu BarbuUPDATE 19. 20: Cativa protestatari au incercat sa ocupe o banda de circulatie din fata Guvernului, insa jandarmii i-au trimis inapoi in scuarul din centrul pietei.

LIVEVIDEO Manifestantii se aduna in Piata Victoriei: Pericol iminent de adoptare a unei OUG pentru modificarea Codurilor penale! Iesim in strada!

Cateva sute de persoane s-au adunat miercuri seara, in jurul orei 18. 30, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a protesta fata de posibila adoptare a unei ordonante de urgenta pentru modificarea Codurilor penale. La Guvern are loc sedinta saptamanala a Executivului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )