Libnet.ro
UNICEF

18:00

Protest sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protest sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea

Un protest este anuntat sa aiba loc, astazi, in fata Parlamentului, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea, manifestatia fiind anuntata pe Facebook dupa ce in spatiul public au aparut informatii conform carora ar putea fi inceputa procedura de suspendare a presedintelui. continuă pe Ziarul Bursa

Protest sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea

Un protest este anuntat sa aiba loc, astazi, in fata Parlamentului, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea, manifestatia fiind anuntata pe Facebook dupa ce in spatiul public au aparut informatii conform carora ar putea fi inceputa procedura de suspendare a presedintelui.

Protest anuntat astazi, n fata Parlamentului, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea. Sunt programate proteste si n alte orase

Un protest este anuntat sa aiba loc miercuri, in fata Parlamentului, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea, manifestatia fiind anuntata pe Facebook dupa ce in spatiul public au aparut informatii ca ar putea fi inceputa procedura de suspendare a presedintelui, potrivit News. ro. Tor miercuri, dupa ora 18. 00, sunt programate proteste in mai multe orase, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala.

Protest anuntat astazi, in fata Parlamentului, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea. Sunt programate proteste si in alte orase

Un protest este anuntat sa aiba loc miercuri, in fata Parlamentului, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea, manifestatia fiind anuntata pe Facebook dupa ce in spatiul public au aparut informatii ca ar putea fi inceputa procedura de suspendare a presedintelui. Tor miercuri, dupa ora 18. 00, sunt programate proteste in mai multe orase, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala.

Ultimatum pentru Dragnea - protest in fata Parlamentului. Sunt anuntate manifestari si in alte orase, dar si in strainatate

Dupa ce in spatiul public au aparut informatii cu privire la inceperea procedurii de suspendare a presedintelui a fost anuntat un protest, in fata Parlamentului, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea, scrie Ziare. com . De asemenea, tot.

ULTIMATUM pentru DRAGNEA. Oamenii ies in strada, miercuri, pentru a protesta fata de eventuala suspendare a presedintelui Iohannis

Guvernarea PSD-ALDE va fi si miercuri contestata din strada. Un protest este anuntat sa aiba loc in fata Parlamentului, de la ora 12. 00, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea, ca reactie la ideea.

Ziua in care se decide destinul Angelei Merkel. Ultimatum pentru cancelarul german

Aripa dreapta a coalitiei guvernamentale in Germania intentioneaza sa-i prezinte luni un ultimatum cancelarului Angela Merkel, impunandu-i sa restranga primirea migrantilor la frontiere, intrucat in.

Germania: Ultimatum pentru Angela Merkel cu privire la migranti

Aripa dreapta a coalitiei guvernamentale in Germania intentioneaza sa-i prezinte luni un ultimatum cancelarului Angela Merkel, impunandu-i sa restranga primirea migrantilor la frontiere, intrucat in absenta acestei masuri tara va intra intr-o grava criza politica, informeazaAgerpres, care citeaza AFP.

Iohannis, despre modificarea-fulger a Codului de Procedura Penala: PSD ncearca sa amputeze puterile Justitiei. Voteaza legi cu dedicatie pentru Dragnea. E inadmisibil

Presedintele Klaus Iohannis acuza PSD ca vrea sa amputeze puterile Justitiei, votand legi cu dedicatie pentru Liviu Dragnea, exemplul fiind modificarile adoptate la Codul de Procedura Penala.

Vesti PROASTE pentru Dragnea. Tariceanu il sustine pe RIVALUL sefului PSD

Calin Popescu Tariceanu adeclarat ca social-democratul Gabriel Vlase ar fi potrivit sa conduca Serviciul de Informatii Externe. Asta desi, se pare, chiar liderul PSD, Liviu Dragnea, nu agreaza deloc.

Coincidenta surprinzatoare. DNA a cerut 7 ani de inchisoare pentru Dragnea, chiar de ziua Laurei Codruta Kovesi

Culmea coincidentelor. DNA a cerut 7 ani de inchisoare pentru Liviu Dragnea chiar de ziua Laurei Codruta Kovesi. Sefa DNA a baut sampanie intr-o companie selecta, cu doar o saptamana inainte de sentinta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )