Libnet.ro
UNICEF

20:00

Arestari dupa mitingul din 10 august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Arestari dupa mitingul din 10 august

169 de jandarmi s-au declarat victime ale Diasporei Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a dispus, ieri, arestarea preventiva, pentru 30 de zile, in cazul a sapte protestatari care, in timpul evenimentelor din 10 august din Piata Victoriei, au agresat mai multi jandarmi. continuă pe Ziarul Bursa

Alti sapte protestatari de la mitingul din 10 august, arestati preventiv

Sapte protestatari care au participat la mitingul din 10 august au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata de magistratii de la Judecatoria Sectorului 1, dupa o serie de perchezitii la.

Elvira Sarapatin, deputat PSD: Toti protestatarii de la mitingul din 10 august sunt pasibili de amenda

Deputatul PSD Elvira Sarapatin afirma, intr-un comunicat de presa in care lauda decizia inaltei Curti in cazul adunarilor publice, ca toti protestatarii care au participat la mitingul din 10 august sunt pasibili de amenda.

CNA aprimit sute de reclamatii dupa protestul din 10 august

Consiliul National al Audiovizualului a primit in total 395 de sesizari privind emisiuni in care au fost difuzate informatii si comentarii despre protestul din 10 august 2018. Emisiunile au fost difuzate in perioada 06 - 15 august 2018 de posturile de televiziune Antena 3, Romania TV si Realitatea TV. Dupa doua luni de la ultima emisiune vizata nicio reclamatie nu a fost inca discutata in sedinta CNA, informeaza News. ro.

Sapte protestatari de la mitingul din 10 august, arestati preventiv pentru agresarea jandarmilor

Judecatoria sectorului 1 a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a sapte protestatari de la mitingul din 10 august din Piata Victoriei, pentru agresarea jandarmilor.

Protestatari arestati acum, la doua luni de la evenimentele din 10 august

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis arestarea pentru 30 de zile a celor sapte protestatari acuzati ca ar fi lovit jandarmii care au participat la mitingul din 10 august. Decizia vine dupa ce procurorii.

Protestatari arestati, la doua luni de la evenimentele din 10 august

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis arestarea pentru 30 de zile a celor sapte protestatari acuzati ca ar fi lovit jandarmii care au participat la mitingul din 10 august. La data de 24. 2018 in.

Urmarile mitingului din 10 august: Toti protestatarii ar putea fi amendati, sustine un deputat PSD

Elvira Sarapatin a afirmat, intr-un comunicat de presa, ca toti participantii la mitingul din 10 august pot primi amenzi. Totodata, aceasta spune ca sustine decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie in.

Iohannis a amnat avansarea n grad a colonelului Paraschiv, cel care a coordonat interventia brutala a jandarmilor din 10 august

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a hotarat sa amane inaintarea in grad a colonelului Dumitru Paraschiv, cel care a coordonat interventia brutala a Brigazii Speciale a Jandarmeriei la protestul din 10 august, pana dupa ce organele judiciare vor emite un punct de vedere cu privire la legalitatea actiunilor Jandarmeriei, arata un raspuns al Administratiei Prezidentiale pentruZiare. com.

Perchezitii in dosarul in care mai multi jandarmi reclama ca au fost agresati la protestul din 10 august

Procurorii si politistii au facut, miercuri, sapte perchezitii domiciliare la persoane suspectate ca au agresat jandarmi la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Peste 160 de jandarmi au sesizat ca au.

Sapte protestatari, arestati pentru ca au lovit jandarmi pe 10 august

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis arestarea pentru 30 de zile a celor sapte protestatari acuzati ca ar fi lovit jandarmii care au participat la mitingul din 10 august. Decizia vine dupa ce procurorii au facut perchezitii la domiciliul acestora si dupa ce i-au audiat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )