Libnet.ro
UNICEF

07:46

Carmen Dan, replica dura pentru Klaus Iohannis in scandalul Topoloveni: Acuza fara sa aiba informatii! Este foarte grav

B1 B1,
Carmen Dan, replica dura pentru Klaus Iohannis in scandalul Topoloveni: Acuza fara sa aiba informatii! Este foarte grav

Ministrul Carmen Dan ii raspunde dur lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a spus ca incidentul de la Topoloveni, cand mai multi protestatari pasnici au fost ridicatid e jandarmi, arata Romania lui. continuă pe B1

Membru CNA, replica dura la atacul lui Iohannis: Presedintele minte. Nu are habar de legea audiovizualului

Radu Herjeu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a mintit cand a sustinut ca Liviu Dragnea a dat ordin forului sa ignore referendumul din 26 mai si ii cere sa aduca dovezi in sprijinul afirmatiilor facute, subliniind chiar ca se gandeste sa faca o plangere.

Membru CNA, replica la declaratiile lui Klaus Iohannis: il somez pe presedinte sa prezinte dovada existentei ordinului lui Dragnea. Ma gandesc daca nu cumva ar trebui sa raspund cu o plangere in justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la Palatul Cotroceni, ca Liviu Dragnea ordin la CNA sa ignore referendumul, iar CNA a refuzat sa acorde timpi de antena pentru publicitatea.

Carmen Dan, despre parola de acces in Targoviste in ziua mitingului PSD: S-a exagerat in mod intentionat / Si pentru Iohannis se dispun astfel de masuri de restrictionare a zonei pe care o traverseaza

Carmen Dan sustine ca s-a exagerat in mod intentionat in ceea ce priveste impunerea unei parole pentru a intra in Targoviste in timpul mitingului PSD de duminica, ea spunand ca accesul a fost oprit doar pentru zona in care se desfasura manifestatia, iar parola a fost impusa de catre organizator. Ministrul de Interne l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a lansat declaratii fara a avea informatii reale si i-a reamintit ca si pentru dansul se dispun astfel de masuri de restrictionare a zonei pe care o traverseaza, tot de catre aceiasi comandanti din politie si jandarmerie care au responsabilitatea si obligatia sa vegheze si sa se asigure ca sunt respectate masurile de siguranta.

Ministrul Carmen Dan, reactie in scandalul PAROLA de la Targoviste: O exagerare (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, in legatura cu scandalul PAROLA, de la Targoviste, ca este o exagerare. in mod intentionat s-a vehiculat ideea ca a fost blocat intregul.

Carmen Dan, prima reactie dupa scandalul Parola: S-a exagerat in mod intentionat, ideea ca a fost blocat intregul oras

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, sustineca este exagerataideea ca s-a blocat accesul in Targoviste din cauza mitingului PSD de duminica. Ministrul spune ca este vorba despre o.

KLAUS IOHANNIS: Eu vreau votul romanilor care isi doresc o justitie dreapta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la lansarea cartii sale la Cluj, ca el vrea votul romanilor care vor demonstra ca isi doresc o justitie dreapta, ca isi doresc o guvernare buna pentru Romania, si isi doresc sa plece PSD.

Klaus Iohannis, vizat de o posibila plangere penala: un membru CNA il acuza de minciuna

Presedintele Klaus Iohannis ar putea fi vizat de o posibila plangere penala. Un membru al CNA il acuza pe seful statului de minciuna si ca a facut afirmatii neprobate la adresa institutiei. Radu Herjeu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de minciuna si se declara revoltat de cele [] .

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

Klaus Iohannis: Am trimis la CNA un videoclip pentru a promova referendumul. Mi-au spus ca este publicitate electorala. Ce obraznicie din partea CNA! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat miercuri pe romani sa mearga la urne pe 26 mai si sa voteze la referendum. intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, seful statului a atacat PSD, sustinand.

Klaus Iohannis, despre sloganul PSD din campanie: Nu-i mai baga nimeni in seama

Presedintele Klaus Iohannis a ironizat, marti, sloganul paromovat de PSD pentru alegerile europarlamentare, Romania merita mai mult. Prezent la Craiova, seful statului a sustinut ca sloganul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )