Libnet.ro
UNICEF

11:30

CULMEA VITEJIEI. Sebastian Ghita, pitit bine in Serbia, ii ameninta pe protestatari: O sa le dam o mama de bataie, sa ne lase in pace! (VIDEO)

B1 B1,
CULMEA VITEJIEI. Sebastian Ghita, pitit bine in Serbia, ii ameninta pe protestatari: O sa le dam o mama de bataie, sa ne lase in pace! (VIDEO)

Nou derapaj marca Sebastian Ghita. Fugit vitejeste in Serbia, fostul deputat, vizat in mai multe dosare de coruptie, ii ameninta cu bataia pe romanii care indraznesc sa-si exercite dreptul de a protesta. continuă pe B1

VIDEO Sebastian Ghita ii ameninta pe manifestanti: Daca politia nu-i ia de pe strazi, o sa ne luam la bataie cu ei / Doi dintre protestatarii rezist au facut plangere penala impotriva lui

Fostul parlamentar PSD Sebastian Ghita, fugit in Serbia si care a anuntat ca va candida la europarlamentare pe lista Partidului Romania Unita PRU), i-a amenintat cu bataia pe cei care protesteaza in strada fata de modificarea legilor justitiei. El a spus intr-o interventie telefonica la Romania TV, postul pe care il patroneaza, ca ii va trimite pe membrii PRU sa le dea o mama de bataie manifestantilor: Daca politia nu-i trimite acasa, o sa-i trimitem noi. Doi dintre protestatarii rezist au anuntat marti ca au depus plangere penala impotriva lui Ghita, pentru amenintare.

Sebastian Ghita, fugit in Serbia in 2017, deschide lista candidatilor PRU la europarlamentare

Fostul deptat Sebastian Ghita, care a fugit in Serbia in 2017, dupa ce a fost trimis in judecata in mai multe dosare de coruptie, va fi primul candidat pe lista Partidului Romania Unita pentru alegerile europarlamentare, el fiind urmat de presedintele partidului, Bogdan Diaconu. Ghita afirma ca va candida pentru ca o voce romaneasca trebuie sa se auda raspicat.

Sebastian Ghita candideaza la alegerile europarlamentare pentru Partidul Romania Unita

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita, aflat in Serbia, candideaza pe primul loc la alegerile europarlamentare din partea Partidului Romania Unita condus de Bogdan Diaconu. Decizia lui Ghita apare la doar cateva zi.

Fugarul Sebastian Ghita ameninta cu bataia manifestantii rezist: Sa le dea suturi in fund si sa ii trimita acasa

Fugarul Sebastian Ghita, vizat in mai multe dosare de coruptie, i-a amenintat cu bataia pe manifestantii antiguvernamentali reuniti sub numele rezist. intr-o interventie telefonica la postul Romania TV, al carui fondator este, Sebastian Ghita, aflat acum in Belgrad, a spus ca ii va trimite pe membrii Partidului Romania Unita, pe listele caruia va candida la [] .

Dupa ce a sabotat-o pe Kovesi, penalul Sebastian Ghita candideaza la europarlamentare

Sebastian Ghita a facut valuri in urma cu ceva timp, dupa ce a fugit in Serbia in 2017 pentru ca a fost condamnat cu executare. Acelasi penal este acum primul pe lista Partidului Romania Unita la europarlamentare. in cazul in care traiai cu impresia ca tot efortul de anul trecut cu campania fara penali in [] .

Sebastian Ghita, noi amenintari la adresa protestatarilor: Cand niste debedei arunca cu oua intr-un ministru, Politia trebuie sa-i aresteze imediat. Daca nu o face, cineva trebuie sa-i puna la punct pe baietii astia (VIDEO)

Sebastian Ghita continua sa lanseze mesaje de amenintare la adresa miscarii Rezist. intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, fostul deputat, aflat in Serbia, a sustinut.

Sebastian Ghita, amenintari la adresa protestatarilor Rezist

Aflat in Serbia, unde a fugit de mandatele de arestare emise de DNA pe numele sau, si proaspat candidat la alegerile europarlamentare din partea aliantei PRM+PRU, Sebastian Ghita i-a amenintat luni seara pe protestatarii Rezist, care s-au alaturat protestului magistratilor.

Sebastian Ghita anunta ca va candida la alegerile europarlamentare

Fostul deputat Sebastian Ghita a anuntat ca va candida la alegerile europarlamentare urmand a ocupa prima pozitie a listei pe care o va prezenta Alianta PRM + PRU, indiferent de vehiculul politic cu care se va prezenta la alegeri. O voce romaneasca trebuie sa se auda tare si raspicat, a spus, duminica, Sebastian Ghita.

Sebastian Ghita candideaza la alegerile europarlamentare: Cine vreti sa vorbeasca despre viitorul Romaniei?

Fostul deputat Sebastian Ghita a anuntat ca va candida la alegerile europarlamentare urmand a ocupa prima pozitie a listei pe care o va prezenta Alianta PRM + PRU, indiferent de vehiculul politic cu care se va prezenta la alegeri. O voce romaneasca trebuie sa se auda tare si raspicat, a spus, duminica, Sebastian Ghita.

Sebastian Ghita, declaratii despre REVENIREA in Romania: O sa-mi asum dreptul meu la libertate (VIDEO)

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat marti, antr-o interventie telefonica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca va decide daca va revebni in Romania pentru a face campanie pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )