Libnet.ro
UNICEF

21:00

DRAGNEA, DESPRE PROTESTATARI: Ei si cei care ii trimit aici sunt ciuma rosie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGNEA, DESPRE PROTESTATARI: Ei si cei care ii trimit aici sunt ciuma rosie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca protestatarii care l-au huiduit la Iasi reprezinta ciuma rosie pentru ca il sustin pe Augustin Lazar. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea, intrebat despre cei care l-au huiduit: Ei si cei care ii trimit aici sunt ciuma rosie pentru ca ei l-au sustinut si il sustin in continuare pe Lazar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Iasi, intrebat fiind despre cei care l-au huiduit, ca ei si cei care-i trimit sunt ciuma rosie avand in vedere ca-l sustin in continuare pe Augustin Lazar.

Liviu Dragnea, despre dosarele magistratilor: Este foarte grav

Presedintele PSD,Liviu Dragnea, a comentat afirmatiile inspectorului-sef al Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru, care a spus ca peste 2000 de magistrati au avut dosare la DNA si au fost.

Dragnea, despre noile proiecte ale Guvernului: Vom mari subventia pentru tomate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, sambata, ca Guvernul va acorda subventii pentru incalzirea serelor pe timpul iernii, astfel incat producatorii romani de legume sa acopere consumul de pe piata.

Dragnea, despre numirea noilor ministri: Am inteles ca abia marti presedintele ar da un semn de viata. Nu stiu daca da un raspuns

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca presedintele Klaus Iohannis abia marti ar da un semn de viata in legatura cu remanierea guvernamentala si acceptarea noilor ministri.

Liviu Dragnea, despre pensia lui Augustin Lazar: Le-am marit si pentru buni si pentru rai. Iohannis putea sa-l revoce, dar i-a fost frica

Liderul PSD a spus sambata, la Iasi, cu privire la pensia pe care o va castiga procurorul Augustin Lazar, ca PSD a marit pensiile si pentru buni si pentru rai. Augustin Lazar va avea o pensie de 27. 000 de le.

Blestemul de la Manastirea Tanacu. Ce au patit cei care l-au condamnat pe fostul calugar

Cazul de la Manastirea Tanacu, acolo unde o maicuta a murit in urma unui ritual de exorcizare, a ajuns cunoscut in lumea intreaga. Petru Daniel Corogeanu, preotul de la acea vreme care a facut.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )