Libnet.ro
UNICEF

21:17

Motiunea impotriva lui Carmen Dan a fost respinsa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Motiunea impotriva lui Carmen Dan a fost respinsa

ACTUALIZARE 12:10 Motiunea impotriva lui Carmen Dan a fost Respinsa Plenul Camerei Deputatilor a respins astazi, cu 99 de voturi pentru, 149 de voturi impotriva si trei abtineri, motiunea simpla depusa de PNL impotriva ministrului de Interne Carmen Dan, intitulata Bastoanele PSD peste obrazul democratiei romanesti, dupa ce cu o zi in urma au avut loc dezbaterile asupra motiunii, Carmen Dan sustinand ca in niciun stat civilizat fortele de ordine nu tolereaza violentele manifestantilor. Ea a subliniat ca in 10 august nu a fost un miting pasnic si ca au putut fi vazute incercarea protestatarilor de a patrunde in cladirea Guvernului si actele de vandalism ale unora dintre protestatari. ---- Deputatii voteaza, miercuri, in plen, motiunea simpla depusa de PNL impotriva ministrului de Interne, intitulata Bastoanele PSD peste obrazul democratiei romanesti, dupa ce cu o zi in urma au avut loc dezbaterile asupra motiunii, Carmen Dan sustinand ca in niciun stat civilizat fortele de ordine nu tolereaza violentele manifestantilor. continuă pe Ziarul Bursa

Motiunea impotriva lui Carmen Dan a fost respinsa

Motiune impotriva lui Carmen Dan a fost respinsa. Ministrul de interne a fost prezent ieri in plen si a demontat acuzatiile aduse de opozitie. Liberalii au cerut demiterea ministrului de Interne pe motiv.

Motiunea impotriva lui Carmen Dan, Bastoanele PSD peste obrazul democratiei romanesti, a cazut la vot in Camera Deputatilor

Deputatii au respins, miercuri, motiunea simpla cu titlul Bastoanele PSD peste obrazul democratiei romanesti, prin care Opozitia solicita demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru interventia Jandarmeriei la protestele din 10.

Motiunea simpla impotriva lui Carmen Dan a fost respinsa (VIDEO)

Motiunea simpla impotriva ministrului de Interne Carmen Dan a fost respinsa, miercuri, prin vot, in Camera Deputatilor, informeaza B1 TV. 149 de deputati au votat impotriva motiunii, au fost 99 de.

Motiunea simpla impotriva lui Carmen Dan, respinsa de Parlament

Motiunea simpla depusa impotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost respinsa de Camera Deputatilor, dupa ce 149 de deputati au votat impotriva.

Unitatea PSD rezista. Motiunea simpla impotriva lui Carmen Dan, respinsa de Parlament

Motiunea simpla depusa impotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost respinsa de Camera Deputatilor, dupa ce 149 de deputati au votat impotriva.

Surpriza! Cine e singurul deputat PSD care a votat motiunea simpla impotriva lui Carmen Dan

Un singur deputat al PSD din 133 prezenti la votul privind motiunea simpla impotriva ministrului de Intern a votat la fel ca alesii PNL, USR si PMP, adica persoanele care cereau demiterea ministrului de Interne.

UPDATE Deputatii au respins motiunea Bastoanele PSD peste obrazul democratiei romnesti depusa de PNL mpotriva ministrului Carmen Dan

UPDATE Deputatii au respins miercuri motiunea simpla Bastoanele PSD peste obrazul democratiei romanesti depusa de PNL impotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru interventia Jandarmeriei la protestele din 10 august. Motiunea a fost respinsa. Din cei 255 de deputati prezenti, 99 au votat pentru, 149 impotriva iar 3 s-au abtinut.

Motiunea impotriva ministrului de Interne, supusa votului in Parlament. Carmen Dan a sustinut, cu multa aroganta, ca mitingul din 10 august 2018 nu a fost unul pasnic

Deputatii vor supune votului, miercuri, motiunea simpla depusa de PNL la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, intitulata Bastoanele PSD peste obrazul democratiei romanesti. PNL a solicitat demisia .

Motiunea simpla, prilej de rafuieli politice pentru Carmen Dan

Dezbaterea motiunii simple depusa de 66 de parlamentari impotriva ministrului de Interne Carmen Dan a constituit un nou prilej de disputa politica in Camera Deputatilor. Documentul a fost citit in plenul Camerei, de catre deputatul liberal Pavel Popescu si inca de la inceput a trasat cele patru vinovatii ale Jandarmeriei si ale subordonatilor lui Carmen Dan: Am putea rezuma prestatia subordonatilor lui Carmen Dan la urmatoarele aspecte: Pe 10 august, jandarmii au intervenit cu indicative ascunse. Pe 10 august, jandarmii au uzat de practici interzise de interventie - lovituri de bastoane in cap. Pe 10 august, Jandarmeria a actionat impotriva manifestantilor pasnici. Pe 10 august, Jandarmeria a actionat in baza unui ordin care nu a existat in momentul interventiei.

Deputatii dezbat marti motiunea simpla depusa de PNL impotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru violentele din Piata Victoriei

Deputatii dezbat, marti, in plen, motiunea simpla depusa de PNL impotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, intitulata Bastoanele PSD peste obrazul democratiei romanesti, votul final fiind programat pentru miercuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )