Libnet.ro
UNICEF

07:00

Protestatarii rezist l-au urmarit si apostrofat pe Valer Dorneanu, presedintele CCR, pana acasa - VIDEO

Antena3 Antena3,
Protestatarii rezist l-au urmarit si apostrofat pe Valer Dorneanu, presedintele CCR, pana acasa - VIDEO

Un filmulet postat pe Facebook ii arata pe cativa protestatari rezist, printre care Cristian Dide si Marin Ceausescu, apostrofandu-l pe Valer Dorneanu, presedintele CCR. Protestatarii spun ca l-au intalnit. continuă pe Antena3

VIDEO Presedintele CCR, Valer Dorneanu, huiduit si apostrofat de protestatarii rezist: Sluga PSD!

Un filmulet postat pe Facebook ii arata pe cativa protestatari rezist apostrofandu-l pe Valer Dorneanu, presedintele Curtii Constitutionale. Protestatarii spun ca l-au intalnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii si au mers cu el pana acasa.

VIDEO Presedintele CCR, Valer Dorneanu, urmarit pna acasa si apostrofat de protestatari rezist

Un filmulet postat pe Facebook ii arata pe cativa protestatari rezist, printre care Cristian Dide si Marin Ceausescu, apostrofandu-l pe Valer Dorneanu, presedintele CCR. Protestatarii spun ca l-au intalnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii si au mers cu el pana acasa, transmite Mediafax.

Prima reactie a lui Valer Dorneanu dupa ce a fost huiduit si apostrofat de un grup de protestatari (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a anuntat ca nu va depune nicio plangere penala dupa ce a fost urmarit de un grup de protestari cunoscuti, precum Cristian Dide sau Marian Ceausescu,.

Toni Grebla, reactie dura dupa urmarirea lui Valer Dorneanu de catre rezist: Asistam la o radicalizare a unor grupuri

Fostul judecator al CCR, Toni Grebla, a declarat, duminica, ca organele de ordine ar trebui sa ia masuri fata de protestatarii rezist care au pus un video pe Facebook in care arata cum il urmaresc si.

Valer Dorneanu, huiduit si certat in plina strada de mai multi protestatari cunoscuti: Cum a reactionat presedintele CCR (VIDEO)

Mai multi protestatari cunoscuti pentru prezenta lor la toate actiunile rezist, precum Cristian Dide sau Marian Ceausescu, l-au reparat pe strada pe presedintele Curtii Constitutionale, Valer.

Radu Herjeu, reactie dura dupa hartuirea lui Valer Dorneanu

Radu Herjeu, membru al CNA,a facut un scurt rezumat al provocarilor protestatarilor rezist. El spune ca la randul lor, legionarii ar fi vut mult mai multi fani daca ar fi putut sa-si proiecteze mesajele pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )