Libnet.ro
UNICEF

10:01

PSD-ALDE, despre protestatari: Trebuiau MITRALIATI, nu stropiti cu apa / Un GLONT iN CAP asa-ziselor MAME / Venim 1 milion si VA CALCAM iN PICIOARE! (FOTO)

B1 B1,
PSD-ALDE, despre protestatari: Trebuiau MITRALIATI, nu stropiti cu apa / Un GLONT iN CAP asa-ziselor MAME / Venim 1 milion si VA CALCAM iN PICIOARE! (FOTO)

Gabriel Zamfir, un fost preot ajuns directorul Filarmonicii Oltenia, sustinator al coalitiei PSD-ALDE, a afirmat ca mamele care au mers la protest insotite de copii ar merita macar un glont in. continuă pe B1

Cristian Birdac, consilier in Guvernul Romaniei, despre protestele diasporei : Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa

Cristian Bardac, un consilier din cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei, si-a scris pe contul personal de Facebook parerea pe care o are despre protestul de aseara.

Cristian Birdac, consilier in Guvernul Romaniei, despre protestul diasporei: Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa

Cristian Birdac, un consilier din cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei, si-a scris pe contul personal de Facebook parerea pe care o are despre protestul de vineri seara, care a fost marcat de violente.

Consilier in Guverul Romaniei, despre protestatarii prezenti vineri seara in Piata Victoriei: Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa!!

Cristian Birdac, consilier la Secretariatul General al Guvernului, a facut, pe pagina sa de Facebook, mai multe jigniri la adresa protestatarilor prezenti vineri seara in Piata Victoriei. Acesta a afirmat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )