Libnet.ro
UNICEF

15:45

Schimb de replici intre liderul PSD si un protestatar, la finalul audierilor: De unde sunteti atat de bogat?. Dragnea: Nu v-ati saturat de atatea minciuni?

Adevărul Adevărul,
Schimb de replici intre liderul PSD si un protestatar, la finalul audierilor: De unde sunteti atat de bogat?. Dragnea: Nu v-ati saturat de atatea minciuni?

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost asteptat, la finalul audierilor de la Parchetul General, de cativa protestatari care l-au huiduit si au scandat in timp ce acesta raspundea intrebarilor jurnalistilor. intrebat de un cetatean de unde este atat de bogat, Liviu Dragnea a intrebat la randul sau daca acesta nu s-a saturat de atatea minciuni. continuă pe Adevărul

Dragnea lauda votul privind familia traditionala. Liderul PSD, ironizat pe Facebook: Tu si Irinuca va incadrati la familia traditionala?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a laudat pe colegii senatori care au votat proiectul pentru modificarea Constitutiei astfel incat familia se bazeaza pe casatoria liber consimtita intre barbat si femeie. Dupa ce a anuntat ca va merge sa voteze la referendum, Dragnea a fost ironizat de numerosi internauti pe Facebook, fiind intrebat daca el si partenera s-ar incadra in categoria familiei traditionale.

Dezvaluiri. Cum a ajuns Dragnea liderul PSD. Ne-a inselat pe toti. A umblat la baroni si le-a promis ca-i scapa de dosare. Rovana Plumb trebuia sa fie interimar

Fostul premier Victor Ponta a povestit, la Adevarul Live, de ce a renuntat la conducerea PSD in 2015 si cum a reusit Liviu Dragnea sa-i ia locul. A castigat promitand amnistia si gratierea, e concluzia lui Ponta.

Liviu Dragnea joaca tare. Ce face liderul PSD

Razboiul declansat de Gabriela Firea il forteaza pe Liviu Dragnea sa demareze o serie de negocieri fara precedent la nivelul PSD. in tentativa de a-si pastra functia de presedinte, Dragnea joaca tare si ch.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )