Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO. Viorica Dancila, intampinata de protestatari la Iasi. Oamenii au scandat Hotilor, hotilor, La puscarie cu voi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO. Viorica Dancila, intampinata de protestatari la Iasi. Oamenii au scandat Hotilor, hotilor, La puscarie cu voi

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata cu proteste, vineri dimineata, la Iasi, unde urmeaza sa participe la sedinta Comitetului Executiv Judetean al social-democratilor, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO. Viorica Dancila, intampinata de protestatari la Iasi

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata cu proteste, vineri dimineata, la I.

Viorica Dancila intampinata de protestatari la Iasi

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata de protestatari, vineri, la Iasi, unde participa la sedinta Comitetului Executiv Judetean al social-democratilor.

Viorica Dancila, intampinata de protestatari la Iasi: PSD atata stie sa ne tina in saracie

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata cu proteste, vineri dimineata, la Iasi, unde urmeaza sa participe la sedinta Comitetului Executiv Judetean al social-democratilor, scrie.

Viorica Dancila, intampinata cu proteste la Iasi: `PSD atata stie - sa ne tina in saracie!` Oamenii au mai scandat `Analfabeta!`, `Hotilor, hotilor`, `La puscarie cu voi`, `Criminalii` (VIDEO)

UPDATE: Premierul Dancila n-a vrut sa comenteze prea mult evenimentul, dar a catalogat protestul drept unul politic. Presedintele PSD sustine ca actiunea a fost organizata de PNL. Eu nu as vorbi de.

Viorica Dancila, primita cu paine si sare la manastirea Putna, de Sfanta Maria. insotita de Cuc in Bucovina... (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a participat joi la festivitatile de Sfanta Maria, desfasurate la Manastirea Putna din Suceava. Ea a fost intampinata de un grup de artisti imbracati in costume populare care.

Viorica Dancila explica fenomenul M**E PSD: Ce spune premierul despre cei care au astepta-o cu proteste la Iasi (VIDEO)

Asteptata cu proteste la Iasi, Viorica Dancila le-a spus jurnalistilor ca fenomenul M**E PSD nu reprezinta poprul roman. Doi oameni nu inseamna toata lumea. Marea majoritate sunt oameni care.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce primarul din Iasi a numit-o premierul cu `ZERO REALIZARI`: Mai intai sa ne spuna cum a strans cei 250.000 de euro pentru casa copilului sau (VIDEO)

Viorica Dancila a reactionat, in cadrul vizitei desfasurate la Iasi, dupa ce primarul orasului, Mihai Chirica, a atacat-o in urma cu doua zile, numind-o premierul cu zero realizari, al carei mandat se.

Propunerile de noi MINISTRI, pe masa lui Klaus Iohannis cel tarziu marti. Viorica Dancila: Vom merge pe o remaniere guvernamentala, nu pe o restructurare guvernamentala (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Iasi, ca cel tarziu marti va trimite propunerile pentru noii ministri presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre ministrii de la Interne si Educatie, dupa.

Premierul Viorica Dancila a reactionat la criticile lansate de Dacian Ciolos: Ar trebui sa-si faca o analiza a mandatului de comisar european, inainte de a critica actualele propuneri

Premierul Viorica Dancila a reactionat vineri la Iasi la criticile lansate de Dacian Ciolos si de Dan Barna cu privire la propunerile de comisar european, Dan Nica si Rovana Plumb. Premierul Viorica Dancila i-a.

Viorica Dancila, intrebata ce le transmite tinerilor care vor sa plece din tara din cauza unui guvern bazat pe hotie: Sunt medici din Ungaria care vor sa vina in Romania

Premierul Viorica Dancila a fost apostrofata, vineri, de un protestatar, la iesirea de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Barbatul a intrebat-o pe sefa Guvernului ce mesaj le-ar putea transmite.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )