Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIORICA DANCILA: Parlamentul trebuie sa adopte un proiect pentru a opri calomnia si defaimarea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Parlamentul trebuie sa adopte un proiect pentru a opri calomnia si defaimarea

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, de cativa protestatari, la sosirea la Centrul Expozitional Constanta, unde se intalneste cu Organizatia de pensionari a PSD, informeaza news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, HUIDUITA din nou la Constanta: Parlamentul trebuie sa adopte un act normativ pentru oprirea calomniei si defaimarii (VIDEO)

UPDATE: Viorica Dancila a avut parte de huiduieli si la plecarea de la intalnirea cu Organizatia de pensionari a PSD. La iesirea de laCentrul Expozitional Constanta, cateva zeci de persoane au inceput.

VIORICA DANCILA: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei ----- Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

VIORICA DANCILA: Noi suntem PSD, nu partidul razgandacilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, vineri, ca PSD nu va pleca de la guvernare, pentru ca nu este partidul razgandacilor, ea precizand ca nu va raspunde niciodata la un santaj, informeaza Agerpres.

Viorica Dancila: il voi suna pe presedintele Iohannis pentru a vedea ce crede despre activitatea Guvernului Cum explica premierul numarul ministrilor schimbati si ce spune despre strategia viitoare a PSD

Premierul Viorica Dancila a afirmat vineri seara, la Constanta, ca il va suna pe presedintele Iohannis pentru a-l intreba care este opinia luiin ceea ce priveste activitatea guvernamentala. Am sa-.

Theodor Paleologu: Viorica Dancila trebuie sa isi delege atributiile, pentru ca este in campanie electorala. E o chestiune de minima decenta

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, sustine ca Viorica Dancila ar trebui sa isi delege atributiile de premier pentru ca este in campanie electrorala.

Viorica Dancila, mesaj pentru diaspora: Trebuie sa vedem ce credeti, ca sa va puteti intoarce acasa

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat, duminica, la intalnirea cu PSD Diaspora, ca Guvernul incearca sa faca tot posibilul ca romanii sa se intoarca in tara si a subliniat ca multi.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul pe care il conduce il va da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta a.

Viorica Dancila e optimista pentru un vot in Parlament: Nu as fi asa sigura ca ne lipsesc 29 de voturi Victor Ponta si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii

Premierul Viorica Dancila a reafirmat joi ca Guvernul trebuie sa se prezinte in fata Parlamentului pentru un vot de incredere, dupa iesirea ALDE de la guvernare, dar se arata optimista in privinta rezultatului acestui vot.

VIORICA DANCILA: Masurile sociale si economice luate de PSD sunt masuri europene

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat duminica, la Constanta, ca Romania trebuie sa aiba si oportunitati egale cu statele membre ale Uniunii Europene, nu doar obligatii, ea subliniind ca masurile cu impact social-economic luate de PSD sunt masuri europene .

VIORICA DANCILA: Alegerile nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )