Libnet.ro
UNICEF

07:15

Viorica Dancila readuce in discutie legea antidefaimare gandita de Liviu Dragnea: Ce prevedea initiativa fostului sef PSD si ce controverse a provocat in spatiul public

B1 B1,
Viorica Dancila readuce in discutie legea antidefaimare gandita de Liviu Dragnea: Ce prevedea initiativa fostului sef PSD si ce controverse a provocat in spatiul public

Viorica Dancila a fost asteptata cu huiduieli, duminica, de mai multi protestatari la o reuniune organizatade PSD, la Constanta. in momentul in care premierula ajuns la eveniment, contestatarii. continuă pe B1

VIORICA DANCILA: Sa cream conditiile ca romanii sa se intoarca in tara

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, duminica, la intalnirea cu PSD Diaspora, ca Guvernul incearca sa faca tot posibilul ca romanii sa se intoarca in tara si a subliniat ca multi dintre acestia au plecat din Romania din perioada 2005-2007 si atunci cand se inchideau scoli, spitale, se taiau salarii si pensii.

VIORICA DANCILA: Masurile sociale si economice luate de PSD sunt masuri europene

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat duminica, la Constanta, ca Romania trebuie sa aiba si oportunitati egale cu statele membre ale Uniunii Europene, nu doar obligatii, ea subliniind ca masurile cu impact social-economic luate de PSD sunt masuri europene .

VIORICA DANCILA: Parlamentul trebuie sa adopte un proiect pentru a opri calomnia si defaimarea

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, de cativa protestatari, la sosirea la Centrul Expozitional Constanta, unde se intalneste cu Organizatia de pensionari a PSD, informeaza news. ro.

Un lider PSD a murit pe litoral. Viorica Dancila: Condoleante familiei

Unul dintre liderii PSD a murit, sambata, pe litoral, a anuntat premierul Viorica Dancila. Sefa PSD a transmis condoleante familiei. Unul dintre liderii PSD a incetat din viata, a anuntat sefa partidului, Viorica Dancila. Premierul s-a aflat la Mamaia, unde a participat la Scoala Politica de Vara a Organizatiei de Femei din PSD si apoi .

VIORICA DANCILA: il vom actiona in judecata pe presedintele Iohannis

Comitetul Executiv National al PSD a decis, sambata, la Mamaia, sa il actioneze in instanta pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a afirmat ca Guvernul este corupt, a anuntat presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

Viorica Dancila, plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis: de ce ia Guvernul aceasta decizie

Guvernul va depune o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, au decis social-democratii in sedinta de la Mamaia. Premierul Viorica Dancila e cea care ar fi propus acest lucru, deranjata de unele declaratii facute de seful statului. Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Executivul se va adresa procurorilor chiar luni .

VIORICA DANCILA: Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Alegerile nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Am vrut ca ALDE sa ramana la guvernare

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat astazi, la Mamaia, ca a dorit ca ALDE sa ramana la guvernare, si, mai mult, a dorit semnarea unui acord cu fostii parteneri de coalitie astfel incat sa candideze pe liste comune la viitoarele alegerile parlamentare.

VIORICA DANCILA: Normalitatea nu e blocarea Guvernului

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat speranta, vineri, ca seful statului sa inteleaga ca normalitatea nu este blocarea Guvernului, in contextul in care, dupa cum a mentionat ea, presedintele are ca slogan pentru alegerile din noiembrie Romania normala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )