Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos, gafa in stil Dancila: Si fostul premier incurca protestatarii cu protestantii (VIDEO)

B1 B1,
Dacian Ciolos, gafa in stil Dancila: Si fostul premier incurca protestatarii cu protestantii (VIDEO)

Viorica Dancila s-a facut de ras la Bruxelles dupa ce a incurcat protestatarii cu protestantii, dar se pare ca nici fostul premier Dacian Ciolos nu prea stie sa faca diferenta. intr-o intalnire cu. continuă pe B1

Ce gafa au in comun Viorica Dancila si Dacian Ciolos

Fostul premier tehnocrat, Dacian Ciolos, a vorbit pe 11 august despre interventia Jandarmeriei la mitingul diasporei, facand insa aceeasi gafa de exprimare ca actualul premier Viorica Dancila. incercand sa faca referire la persoanele lovite in Piata Victoriei, Ciolos a spus, intr-o emisiune televizata, protestanti si nu protestatari cum era corect.

Dacian Ciolos lanseaza o miscare politica europeana alaturi de Macron, Guy Verhofstadt, Matteo Renzi si alti lideri europeni

La un secol dupa primul razboi mondial, cand Europa e confruntata cu diviziunile interne, refuzam sa fim o generatie adormita. Lansam un apel, cu 8 luni inainte de europarlamentare, propunem sa refondam Europa pentru a raspunde asteptarilor cetatenilor, scriu Dacian Ciolos si alti sase lideri europeni intr-un articol manifest publicat de ziarul Liberation.

Fostul premier francez, Manuel Valls, candideaza pentru functia de primar al Barcelonei

Fostul premier francez, Manuel Valls, va candida pentru functia de primar al orasului Barcelona, scrie France 24. Manuel Valls, care detine si cetatenie spaniola, s-a pozitionat impotriva independentei.

Fostul premier francez Manuel Valls: Vreau sa fiu viitorul primar al Barcelonei

O noua tara, o noua lupta: fostul premier francez Manuel Valls si-a anuntat marti seara candidatura la functia de primar al Barcelonei, loc unde el spera sa bulverseze peisajul politic, scrie AFP, care considera miscarea un pariu riscant, citeaza Agerpres.

Ce au in comun Viorica Dancila si Dacian Ciolos? Au facut aceeasi greseala

Viorica Dancila a fost extrem de criticata in presa pentru gafa de la Bruxelles, in care a spus protestanti in loc de protestatari. Greseala a fost semnalata de europarlamentarul.

Niciun SUNET, nicio GAFA! Viorica Dancila, FILM MUT si la Bruxelles! VIDEO - Noroc bun la citit pe buze!

Niciun sunet, nicio gafa! Este solutia de criza gasita de Guvernul Romaniei, care ne mai prezinta un film mut. in rolul principal, nimeni-alta decat sefa Executivului, Viorica Dancila. Si cum vorba.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )