Libnet.ro
UNICEF

14:46

Elvira Sarapatin, deputat PSD: Toti protestatarii de la mitingul din 10 august sunt pasibili de amenda

Hotnews Hotnews,
 Elvira Sarapatin, deputat PSD: Toti protestatarii de la mitingul din 10 august sunt pasibili de amenda

Deputatul PSD Elvira Sarapatin afirma, intr-un comunicat de presa in care lauda decizia inaltei Curti in cazul adunarilor publice, ca toti protestatarii care au participat la mitingul din 10 august sunt pasibili de amenda. continuă pe Hotnews

Urmarile mitingului din 10 august: Toti protestatarii ar putea fi amendati, sustine un deputat PSD

Elvira Sarapatin a afirmat, intr-un comunicat de presa, ca toti participantii la mitingul din 10 august pot primi amenzi. Totodata, aceasta spune ca sustine decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie in.

Au inceput decapitarile politice in PSD: Oamenii Gabrielei Firea din Consiliul General al Capitalei, DATI AFARA din partid

Se ascut cutitele in PSD. Patru consilieri generali din Primaria Generala a Capitalei, considerati apropiati de edilul Gabriela Firea, au fost exclusi din randurile social-democratilor. Organizatia PSD Secto.

TRAGEDIE! Fiul unui cunoscut deputat PSD a fost gasit MORT, in casa

Fiul cel mic al deputatului PSD Viorel Stan a fost gasit, miercuri, mort in locuinta sa din Bucuresti. Macabra descoperire a fost facuta de iubita sa. Conform politiei, fiul cel mai mic al deputatului,.

Fiul unui deputat PSD a fost gasit mort in locuinta sa din Bucuresti

Fiul deputatului PSD de Neamt Viorel Stan a fost gasit mort miercuri. Este vorba despre fiul cel mai mic al deputatului, Bogdan, invarstade 31 de ani, scrietvmneamt. ro. Decesul s-a produs.

Un deputat PSD sustine solicitarea lui Iohannis de demisie a lui Toader: Un ministru al Justitiei nu sta ca un copil pe Facebook, nu si-a asumat nicio responsabilitate

Deputatul PSD Valeriu Steriu a lansat un atac dur la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru lipsa sa de asumare a responsabilitatile in raport cu deciziile pe care le ia. Acesta arata ca este de.

Raluca Turcan: Dragnea trebuie revocat! PNL condamna atacul la ONG-uri dat de PSD-ALDE prin prevederile din legea pentru combaterea spalarii banilor

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, condamna felul in care coalitia PSD-ALDE a intocmit legea prin care se transpune directiva europeana pentru combaterea spalarii banilor, aratand ca a fost facuta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )