Libnet.ro
UNICEF

17:01

Plangere penala pe numele deputatului AKM, care a amenintat protestatarii ca ii calca in picioare

Adevărul Adevărul,
Plangere penala pe numele deputatului AKM, care a amenintat protestatarii ca ii calca in picioare

Asociatia ProDemocratia club din Brasov a anuntat miercuri ca a depus o plangere penala pe numele deputatului PSD Catalin Radulescu, in urma amenintarilor lansate de acesta in spatiul public la adresa protestatarilor. Deputatul AKM a avertizat cetatenii, dupa manifestatia din 10 august, ca va strange un milion de persoane si ca vor veni sa ii calce in picioare, acuzand totodata o lovitura de stat. continuă pe Adevărul

Plangere penala impotriva deputatului PSD Catalin Radulescu

Deputatul PSD Catalin Radulescu s-a ales cu o plangere penala dupa postarea pe tema calcatului in picioare a protestatarilor. in urma declaratiilor online de Sambata 11 August 2018, facute de.

Plangere penala impotriva deputatului PSD Catalin Radulescu

In urma declaratiilor online de Sambata 11 August 2018, facute de deputatul PSD Catalin Radulescu pe contul lui de Facebook ce este considerat spatiu public, prin care instiga direct la violenta, Asociatia ProDemocratia club Brasov a decis sa depuna.

Plngere penala contra deputatului PSD Radulescu, cel care a amenintat protestatarii spunnd venim 1 milion si va calcam n picioare

Asociatia ProDemocratia club Brasov a depus o plangere penala la Parchetul general impotriva deputatului PSD Catalin Radulescu, care a amenintat sambata protestatarii din Piata Victoriei, spunand ca Nu ne provocati ca venim 1 milion si va calcam in picioare.

La un pas de moarte, dupa ce a vrut sa nasca acasa. Medicii ii fac plangere penala

Medici de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda sustin ca vor sa faca plangere penala pe numele unei femei care a fost la un pas de moarte, dupa ce miercuri a intentionat sa nasca acasa cu.

Mircea Badea a depus plangere penala pentru amenintare si instigare publica, dupa ce mai multi indivizi i-au transmis ca il vor impusca si ca se vor ocupa de sotia si fiul sau

Mircea Badea a trebuit sa faca fata unui val de amenintari indreptate nu doar impotriva sa, ci si impotriva familiei sale, chiar si impotriva copilului sau. Acesta a depus plangere penala pentru.

Plangere penala pentru Ludovic Orban si conducerea PNL

Razboiul din interiorul PNL se muta in birourile procurorilor si in instanta. Vicepresedintele Sectorului 2, Viorel Catarama, va depune plangeri penale pe numele lui Ludovic Orban si a celor care l-au.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )