Libnet.ro
UNICEF

10:30

Viorica Dancila, mesaj catre protestatari: Nu aveti nimic concret. Nu ne este teama!

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, mesaj catre protestatari: Nu aveti nimic concret. Nu ne este teama!

Premierul Viorica Dancila are un mesaj clar pentru protestatarii care au contestatat-o in turneul din aceste zile prin tara. M-am dus in mijlocul lor si nu au ceva concret. Este modul lor de a intelege ca. continuă pe Antena3

DANCILA: Protestatarii nu au nimic concret de spus

Prim-ministrul Viorica Dancila a vorbit astazi, la Rasnov, judetul Brasov, despre protestatarii care au intampinat-o in recentele sale vizite de lucru in tara, aratand ca s-a dus in mijlocul acestora si a incercat sa vorbeasca cu ei, insa nu aveau nimic concret sa-i reproseze.

Viorica Dancila, fata in fata cu protestatarii: Tipa `hotii`. Nu am furat in viata mea absolut nimic

Viorica Dancila a fost asteptata cu proteste la Zalau. Premierul a declarat ca manifestantii ca sunt oameni slabi, care merg in fiecare oras in care ea ajunge. Dancila s-a aratat extrem de.

UPDATE Viorica Dancila a fost huiduita si la Novaci, in judetul Gorj/ Printre protestatari se aflau membri USR PLUS

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, in timpul vizitei in orasul Novaci, judetul Gorj, unde a participat la Festivalul Pastoresc Urcatul Oilor la Munte, transmite Mediafax. Senatorul liberal Florin Citu, prezent si el la festival, spune ca Viorica Dancila avea in program sa tina un discurs pe scena, in fata celor 6. 000 de oameni participanti la eveniment, insa a renuntat dupa ce a vazut ca nu este bine primita. UPDATE Printre protestatari se aflau si membri USR-PLUS, potrivit unor imagini postate de Dragos Pislaru, candidat PLUS.

Viorica Dancila se apara, dupa protestele din tara: Nu am furat nimic

Premierul Viorica Dancila a reactionat, vineri, dupa ce a fost asteptata cu proteste la mai toate vizitele pe care le-a efectuat prin tara. Sefa Guvernului a fost intrebata, vineri, cum comenteaza huiduielile si atitutidinea ostila cu care este intampinata la vizitele prin tara. Premierul Viorica Dancila crede ca e vorba de aceleasi persoane pe care [] .

VIDEO Viorica Dancila, primita la Zalau cu huiduieli, coroane si un dictionar explicativ. Premierul: intalnim aceiasi oameni in mai multe locuri. Sunt asa de usor de cumparat?

Premierul Viorica Dancila a fost intampinata la Zalau de cateva zeci de protestatari, cu mesaje anti-PSD si huiduieli.

Viorica Dancila, dialog cu un protestatar, la Zalau: Spuneti, ca poate putem rezolva. Va invit la Guvern, la o discutie (VIDEO)

Viorica Dancila a avut, vineri, o discutie cu unul dintre contestatarii sai. Aflata intr-o vizita la Zalau, premierul a fost asteptata de cativa protestatari la intrarea in spitalul din oras. Viorica.

Viorica Dancila reafirma angajamentul de a muta Ambasada la Ierusalim / Presa israeliana scrie, citand consilieri ai premierului, ca Dancila a fost socata de anuntul trimisului palestinian

Premierul Viorica Dancila a reiterat angajamentul sau de a muta ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, intr-o discutie telefonica cu ambasadorul israelian la Bucuresti David Saranga, dupa ce l-a acuzat pe ambasadorului Palestinei de fake news, scrie presa israeliana. Guvernul de la Bucuresti nu a comunicat nimic despre aceasta discutie dintre Dancila si Saranga.

Viorica Dancila a fost huiduita si la Novaci, in judetul Gorj

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, in timpul vizitei in orasul Novaci, judetul Gorj, unde a participat la Festivalul Pastoresc Urcatul Oilor la Munte, transmite Mediafax. Senatorul liberal Florin Citu, prezent si el la festival, spune ca Viorica Dancila avea in program sa tina un discurs pe scena, in fata celor 6. 000 de oameni participanti la eveniment, insa a renuntat dupa ce a vazut ca nu este bine primita.

VIORICA DANCILA: SJU Baia Mare, exemplu de bune practici pentru alte spitale din tara

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Baia Mare este un exemplu de bune practici pentru alte unitati medicale din tara.

Viorica Dancila, umilita de un elev de 17 ani. Ce i-a raspuns premierului, dupa ce a fost agresat de jandarmi

Viorica Dancila a primit o replica acida din partea elevului de 17 ani care a fost amenintat de un jandarm ca va fi amendat pentru protestul organizat in fata Spitalului Judetean din Targu Mures. Reactia tanarului a venit dupa ce premierul i-a acuzat pe cei care au protestat ca o jignesc pentru ca nu stiu [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )