Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dancila, prima reactie dupa proteste:Am vazut un asalt asupra institutiilor statului. Prima tinta este Jandarmeria. Opozitia ne atrage intr-o spirala a conflictului

Adevărul Adevărul,
Dancila, prima reactie dupa proteste:Am vazut un asalt asupra institutiilor statului. Prima tinta este Jandarmeria. Opozitia ne atrage intr-o spirala a conflictului

Premierul Viorica Dancila a declarat, in sedinta de Guvern de joi, ca, in urma protestului diasporei, se incearca un asalt asupra institutiilor statului, iar prima tinta este Jandarmeria. Premierul a criticat Opozitia pentru ca intretine o spirala a conflictului, dar si pe seful statului pentru ca nu a convocat CSAT. continuă pe Adevărul

Dancila, prima reactie dupa proteste:Am vazut un asalt asupra institutiilor statului. Opozitia ne atrage intr-o spirala a conflictului

Premierul Viorica Dancila a declarat, in sedinta de Guvern de joi, ca, in urma protestului diasporei, se incearca un asalt asupra institutiilor statului, iar prima tinta este Jandarmeria. Premierul a criticat Opozitia pentru ca intretine o spirala a conflictului, dar si pe seful statului pentru ca nu a convocat CSAT.

Prima reactie din CNA privind interviul lui Dragnea de la Antena 3: Afirmatii iresponsabile, provocate de moderatoare

Dorina Rusu, membra a Consiliului National al Audiovizualului CNA), s-a autosesizat in legatura cu afirmatiile iresponsabile facute de liderul PSD Liviu Dragnea la Antena 3 si acuza lipsa de reactie a moderatoarei Alessandra Stoicescu. De asemenea, Rusu critica institutia din care face parte si pe care o catalogheaza ca fiind nefunctionala si lipsita de eficienta.

Un barbat gazat in Piata Victoriei a murit la o saptamana dupa proteste (VIDEO)

Un barbat in varsta de 62 de ani a murit la o saptamana dupa ce a fost prezent la protestul din Piata Victoriei, unde a lesinat din cauza gazelor lacrimogene pulverizate de jandarmi. Anuntul a fost facut de.

Un barbat gazat in Piata Victoriei a murit la o saptamana dupa proteste. S-a deschis dosar PENAL (VIDEO)

00: S-a deschis dosar penal in acest caz, dupa ce politistii au fost sesizati de medici. Moarte subita a unui protestatar din judetul Teleorman. Barbatul a pierit in urma unor probleme grave de.

Athenee Palace, reactie dupa teoria lui Dragnea privind asasinii: Nu avem nicio evidenta despre sederea la care s-a facut referire recent (FOTO)

Hotelul Athenee Palace din Bucuresti a reactionat dupa ce numele sau a fost adus in teoria conspirationista a lui Liviu Dragnea privind tentativa de asasinare incercata asupra sa. Administratorii paginii de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )