Libnet.ro
UNICEF

01:05

Familia barbatului decedat dupa proteste, audiata de Parchet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Familia barbatului decedat dupa proteste, audiata de Parchet

Familia barbatului in varsta de 68 de ani care a participat la mitingul din 10 august si a murit cateva zile mai tarziu la spital a fost audiata vineri la Parchetul General. Avocatul familiei spune ca exista si o culpa medicala, in sensul ca barbatul nu a fost transferat suficient de repede de la Spitalul Judetean din Alexandria la Bucuresti. scrie News. ro. Sotia protestatarului Ilie Gazea neaga faptul ca barbatul ar fi avut grave probleme de sanatate, spunand ca a avut doar mici probleme cu anemia si acuza ca sotul ei a murit din cauza gazelor lacrimogene folosite de jandarmi in Piata Victoriei, la mitingul din 10 august. continuă pe Ziarul Bursa

Familia barbatului care a murit la spital dupa ce a participat la mitingul din 10 august, audiata la Parchetul General

Procurorii Parchetului General au audiat-o, vineri, pe sotia barbatului in varsta de 68 de ani care a participat la mitingul din 10 august si a murit cateva zile mai tarziu la spital a fost audiata vineri la Parchetul General.

Familia protestatarului mort dupa mitingul din 10 august, la Parchetul General

Sotia protestatarului care a decedat la cateva zile dupa participarea la protestul diasporei din 10 august s-a aflat din nou fata in fata cu procurorii. Femeia a venit la audieri insotoita de fiica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )