Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu, despre proteste: Ziua de 10 august prezinta niste ciudatenii

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu, despre proteste: Ziua de 10 august prezinta niste ciudatenii

Autoritatile de la Bucuresti nu au avut o reactie imediat dupa protestele din 10 august, a declarat marti fostul presedinte al PNL Crin Antonescu. El a afirmat ca, in contextul in care se dau unii pe altii pe. continuă pe Antena3

Ce spune Crin Antonescu despre o posibila revenire a sa in politica

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu spune ca nu se simte tentat sa revina pe scena politica. Fostul lider liberal spune ca temele majore din politica sunt evitate, cand nu sunt ascunse. Se duce un.

Crin Antonescu, despre conflictul Ponta-Dragnea: E o penibila rafuiala de mahala

Fostul presedinte liberal Crin Antonescu spune ca fotografiile aratate de Victor Ponta in ultimele zile nu dovedesc nimic si reprezinta o cadere in ridicol, considerand ca scandalul intre cei doi e o penibila rafuiala de mahala.

Luju.ro prezinta inregistrari-bomba din epicentrul rezist. Adevarul despre violentele din 10 august

Redactia Lumeajustitiei. ro incepe publicarea unui serial de dezvaluiri despre organizatorii si finantatorii gruparilor rezist, care au incercat in data de 10 august 2018 ca si in alte dati) daramarea prin forta a.

Dumitru Coarna, dezvaluire bomba despre evenimentele din 10 august: S-a tras in multime de pe un bloc de langa Guvern. S-au gasit 7 tuburi goale de munitie (VIDEO)

Dumitru Coarna, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, a venit cu dezvaluiri incredile in cadrul emisiunii Se intampla acum de pe B1TV. Acesta a afirmat ca in.

Alina Mungiu-Pippidi, despre proteste: Prea multi oameni care au agende secrete si prea multi fraieri care se duc nedandu-si seama ca nu controlezi situatia (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu-Pippidi a criticat in direct pe B1TV atentia sporita acordata evenimentelor din 10 august si a atras atentia ca evenimentele sunt din cauza unor anumite persoane care se prezinta.

Proteste anuntate luni n tara si n diaspora, la o luna de la violentele din 10 august

Noi proteste sunt anuntate pe Facebook pentru luni in Bucuresti si in mai multe orase din tara si din strainatate, la fix o luna de la reprimarea violenta de catre jandarmi a protestului Diasporei din 10 august. Oamenii cer demisia si urgentarea anchetarii si judecarii tuturor persoanelor vinovate de represaliile Jandarmeriei la protestul Diasporei din 10 august din Piata Victoriei din Bucuresti.

Protest in capitala Ardealului: Clujenii nu uita 10 august. Alaturi de Bucuresti si de Diaspora

Clujenii suntinvitati in aceasta seara, de la ora 19. 00, la un nou protest, care va avea loc in Piata Unirii. Mesajul organizatorilor este: Clujenii nu uita 10 August! Alaturi de Bucuresti si Diaspora!.

Subprefectul Capitalei, la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august

Subprefectul Capitalei, Corneliu Cirstea, s-a prezentat marti dimineata la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august. Acesta este audiat de.

Subprefectul Capitalei, la Parchetul General in dosarul privind protestul din 10 august

Subprefectul Capitalei, Corneliu Carstea, s-a prezentat, marti, la Parchetul General urmand a face o declaratie in dosarul privind protestul din 10 august. in acelasi dosar au mai fost audiati pana acum prefectul Speranta Cliseru, primarul general, Gabrirela Firea, dar si viceprimarul Aurelian Badulescu.

Subprefectul Capitalei, audiat la Parchetul General in dosarul protestului de pe 10 august

Subprefectul Capitalei, Corneliu Carstea, s-a prezentat marti la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul violentelor de la protestul de pe 10 august. Cel mai probabil este audiat de procurorii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )