Libnet.ro
UNICEF

01:05

DANCILA, DESPRE PROTESTELE CU CARE A FOST INTAMPINATA IN TARA: Suntem un guvern destul de curajos, nu o sa ne speriem ca unul sau altul tipa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA, DESPRE PROTESTELE CU CARE A FOST INTAMPINATA IN TARA: Suntem un guvern destul de curajos, nu o sa ne speriem ca unul sau altul tipa

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, referitor la protestele cu care a fost intampinata in mai multe localitati, ca oamenii pot protesta, dar nu poate intelege modul in care se manifesta. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Dancila, despre protestele cu care a fost asteptata in tara: Romanii intotdeauna au fost oameni civilizati, de ce sa facem acum o alta impresie? La Bucuresti este si presa din alte state europene

Comentand protestele cu care a fost intampinata, in ultimele doua zile, la Cluj, Arad si in Timis, premierul a sustinut ca romanii trebuie sa se manifeste civilizat, mai ales ca la Bucuresti se afla si presa din alte state europene si nu vrem sa dam o imagine Romaniei care nu este conforma cu realitatea. Desi exista imagini cu protestatarii care au intampinat-o la Cluj, unde au alergat dupa ea, fiind nevoie de jandarmi pentru a-i opri pe manifestanti, Viorica Dancila a sustinut ca presa nu a reflecat realitatea si ca nu a fost alergata. Guvernul este destul de curajos si nu poate fi alergat.

DANCILA, DESPRE SUMMITUL DE LA SIBIU: Cred ca era important, in fata liderilor europeni, sa vorbim despre lucrurile pozitive

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca si-ar fi dorit sa participe la summitul de la Sibiu pentru a prezenta realizarile Romaniei care detine presedintia rotativa a Consiliului Europei si pentru a sustine obiective importante pentru Romania, cum sunt aderarea la spatiul Schengen si ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare.

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc

Premierul Viorica Dancila si-a aratat regretul joi ca nu a participat la summitul de la Sibiu si a explicat ca s-ar fi putut completa reciproc cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul sa vorbeasca despre realizarile presedintiei romane la Consiliul UE iar presedinele sa discute despre creionarea viitorului UE, a explicat prim-ministrul.

Viorica Dancila, despre OUG pe referendum: Nu contine niciun fel de modificare legata de ingradirea unui drept (VIDEO)

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri o Ordonanta de Urgenta prin care sunt modificate unele prevederi din legea referendumului. La inceputul sedintei Executivului, premierul Viorica Dancila a declarat c.

Viorica Dancila, despre OUG care i-ar interzice lui Klaus Iohannis implicarea in campanie: Eu nu am spus asta. Lasati-ma mai intai sa vad textul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca nu a spus niciodata ca presedintele Klaus Iohannis nu se poate implica in campania pentru referendumul din 26 mai. Sefa Guvernului a spus si ca nu stie ce.

Viorica Dancila, despre remaniere: Nu am primit un raspuns de la Klaus Iohannis. il voi suna (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu a primit niciun raspuns din partea presedintelui Klaus Iohannis pe tema remanierii guvernamentale. Sefa Executivului a precizat ca daca nu va primi un raspu.

Detaliul socant despre milionarul care si-a omorat bunica. Ce facuse barbatul chiar inainte de crima. De fata era si mama si sora lui

Dan Camarzan, unul dintre cei mai excentrici milionari ai Romaniei, a ingrozit o tara intreaga, dupa ce si-a ucis bunica in varsta de 93 de ani. Afaceristul a sugrumat-o pe femeie, luni dimineata, in.

Medic specialist in nutritie, despre greselile care ne pot costa viata

Dr. Simona Carniciu, medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice, a vorbit vineri, la Antena 3, despre greselile alimentare care ne pot costa viata. Dupa fiecare sarbatoare avem tendinta sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )