Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, despre protestele de strada: Ar trebui asumate, ele sunt permise daca sunt autorizate

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre protestele de strada: Ar trebui asumate, ele sunt permise daca sunt autorizate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, referindu-se la protestele de strada, ca ar trebui asumate astfel de adunari publice. Eu cred ca ar trebui sa fie asumate ac. continuă pe Antena3

Gabriela Firea despre Viorica Dancila: Va rezista, cu sau fara hashtag. Nu vreau sa particip la o alta schimbare de premier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat duminica seara, la Romania Tv, referindu-se la premierul desemnat, Viorica Dancila, ca aceasta va rezista, cu sau fara hashtag, facand aluzie la sintagma folosita de protestatarii antiguvernamentali. Firea a mai spus ca nu doreste sa participe la o alta schimbare de premier.

Gabriela Firea, despre candidatura la presedintie: Nu renunt la mandatul de primar nici daca imi cere partidul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, ca nu ia in calcul o posibila candidatura a sa la alegerile prezidentiale, ea punctand ca nu va renunta la functia de edil ch.

Gabriela Firea despre Mihai Tudose: Va avea o alta insarcinare politica, probabil in Parlament

Fostul premier Mihai Tudose va prelua o alta insarcinare politica, probabil in Parlament, a declarat duminica seara primarul Capitalei, Gabriela Firea, adaugand ca Tudose a avut decenta de a demisiona dupa ce i-a fost retras sprijinul politic si nu a reactionat ca Sorin Grindeanu, care a confiscat cladirea Guvernului.

Gabriela Firea face apel la colegii din administratia locala sa modifice codul administrativ

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, face apel la colegii sai din administratia locala, dar si la cei din Guvern si Parlament, referitor la modalitatea de avizare a unor proiecte in consiliul general, precizand ca ar trebui sa fie modificat codul administrativ.

Gabriela Firea, ATAC la Cristian Busoi: Fac APEL la Ludovic Orban sa ia masuri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a atacat, duminica seara, PNL si USR despre care a precizat ca s-au opus proiectului Spitalului Metropolitan. Ea a declarat ca presedintele PNL Bucuresti,.

Gabriela Firea: O treime din Guvern se schimba

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD, a declarat, duminica seara, ca o treime din viitorul guvern se va improspata, iar structura guvernamentala ramane.

Comandament de iarna, la Primaria Generala. Gabriela Firea: in teren vor fi 250 de utilaje

Dupa ce Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o informare meteorologica pentru precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in intreaga tara, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat comandamentul de iarna, pentru a analiza masurile ce se impun dupa ninsoare.

Ecaterina Andronescu, despre protestele fata de modificarea legilor justitiei: Nu vad care ar fi articolele care afecteaza independenta Justitiei

Ecaterina Andronescu, senator PSD si vicepresedinte al partidului, a declarat ca protestele de sambata din Bucuresti si din tara pot strica imaginea Romaniei in afara si a apreciat ca daca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )