Libnet.ro
UNICEF

14:47

Klaus Iohannis despre protestele romanilor: Este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe acesti guvernanti cu picioarele pe pamant

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis despre protestele romanilor: Este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe acesti guvernanti cu picioarele pe pamant

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis oamenilor care protesteaza in Bucuresti si in alte orase ca este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe guvernanti cu picioarele pe pamant. Mesajul. continuă pe Antena3

VIDEO Klaus Iohannis despre protestele romanilor: Este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe acesti guvernanti cu picioarele pe pamant

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, sambata, de la Blaj, oamenilor care protesteaza in Bucuresti si in alte orase ca este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe guvernanti cu picioarele pe pamant.

Klaus Iohannis, despre contestatia de la CCR privind refuzul de a o revoca pe Kovesi: Nu am nicio emotie

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce Guvernul condus de Viorica Vasilica Dancila a contestat la Curtea Constitutionala CCR) decizia sa de a nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi de la sefia.

Ministrul Muncii, raspuns pentru Klaus Iohannis: Salariile bugetarilor au crescut si este foarte simplu sa se uite si pe bugetul Romaniei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a raspunscriticilor aduse de presedintele Romaniei. Klaus Iohannis a criticatLegea salarizarii, spunand ca nu reprezinta o reforma. Bineinteles.

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Din nefericire, cadrul legislativ nu este mereu cel mai flexibil

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania in care subliniaza importanta educatiei financiare si a celei.

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Educatia financiara, mai importanta ca niciodata

Presedintelui Klaus Iohannis a subliniat sambata, in mesajul transmis cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania, importanta educatiei financiare si a celei antreprenoriale,.

Klaus Iohannis a sesizat la CCR inca una dintre legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala inca una dintre legile justitiei. Este vorba despre Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al.

Personaj controversat, alaturi de Klaus Iohannis, la receptia de la Cotroceni

Un personaj controversat a participat la receptia de la Palatul Cotroceni de Ziua Europei. Este vorba despre Felix Tataru, marele strateg de campanie a lui Klaus Iohannis, preluat de la fostul presedite al.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL. Ce spune liderul PSD despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica seara, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Liderul social-democrat a afirmat ca exclude varianta suspendarii din func.

Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis a criticat Legea salarizarii: I-am trimis un dosar foarte mare cu fluturasii din tot sectorul bugetar. Despre ce nemultumiri vorbim?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a raspuns criticilor extrem de dure aduse sambata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la Legea Salarizarii. Ministrul a precizat ca i-a trimis sefului.

Klaus Iohannis, PRIMA REACTIE dupa achitarile lui Victor Ponta si Toni Grebla: Ce spune presedintele despre actvitatea DNA(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sambata sa comenteze seria de achitari decise in ultima saptamana de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, dar a precizat ca DNA trebuie sa.

ştiri din Politica

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )