Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mihai Fifor confirma exitenta unei anchete cu privire la incidentele de sambata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mihai Fifor confirma exitenta unei anchete cu privire la incidentele de sambata

Prim-ministrul interimar Mihai Fifor a anuntat astazi ca a fost informat de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, in legatura cu faptul ca se realizeaza o analiza a modului in care a intervenit Jandarmeria la protestele de sambata. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Fifor confirma existenta unei anchete cu privire la incidentele de sambata

Prim-ministrul interimar Mihai Fifor a anuntat astazi ca a fost informat de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, in legatura cu faptul ca se realizeaza o analiza a modului in care a intervenit Jandarmeria la protestele de sambata.

Premierul-interimar, Mihai Fifor, anunt pe tema viitorului Guvern

Prim-ministrul interimar Mihai Fifor a declarat luni, intrebat daca este normal ca in viitorul Guvern sa fie loc si pentru ministri cu probleme penale, ca un om este vinovat in momentul in ca.

Premierul interimar, Mihai Fifor, s-a intalnit cu o delegatie a American Jewish Committee

Premierul interimar Mihai Fifor a discutat, ieri, la Palatul Victoria, cu o delegatie a American Jewish Committee AJC), condusa de presedintele acestei organizatii, David Harris, despre relatia tarii noastre cu SUA, inclusiv cooperarea in cadrul NATO, relatia cu Statul Israel si rolul AJC in sustinerea dialogului Romaniei cu cele doua tari la nivel politic.

Premierul interimar Mihai Fifor: Romania se pregateste cu seriozitate pentru preluarea primului sau mandat la Presedintia Consiliului UE

Va asigur ca Romania se pregateste cu seriozitate pentru preluarea primului sau mandat la Presedintia Consiliului UE si vom implica toate resursele necesare pentru a ne incadra in calendarul pe care ni l-am asumat pentru acest obiectiv si pentru o colaborare eficienta in cadrul Trio-ului de Presedintii, a declarat luni premierul interimar Mihai-Viorel Fifor. Declaratia a fost facuta cu ocazia unei reuniuni la Bucuresti a a Trio-ului de Presedintii ale Consiliului Uniunii Europene din care Romania va face parte in cursul primului sau mandat, incepand cu 1 ianuarie 2019, si care mai include Finlanda si Croatia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3062 seconds )