Libnet.ro
UNICEF

09:00

Noi imagini SOCANTE surprind MACELUL jandarmilor la protest: Un adolescent, SNOPIT in bataie pentru ca statea in cale (VIDEO)

B1 B1,
Noi imagini SOCANTE surprind MACELUL jandarmilor la protest: Un adolescent, SNOPIT in bataie pentru ca statea in cale (VIDEO)

Noi imagini socante care surprind interventia violenta a jandarmilor la protestele din Piata Victoriei au fost publicate pe retelele de socializare. Clipul surpinde modul inc are un adolescent este. continuă pe B1

Noi imagini de la proteste. Mai multi barbati, filmati in timp ce pregateau sticle incendiare - VIDEO

Noi imagini socante apar dupaprotestul violent din Piata Victoriei. Mai multi barbati agresivi au fost surprinsi in timp ce pregateau sticle incendiare, pe care ulterior le-au aruncat in.

NOI IMAGINI cu AGRESIUNILE Jandarmeriei asupra jurnalistilor. OMUL-CHEIE din Piata Victoriei ii smulge telefonul unui reporter, iar apoi jandarmii ii aplica o corectie (VIDEO)

Noi imagini cu violentele comise de jandarmi asupra jurnalistilor la protestul Diasporei din Viata Victoriei. intr-o inregistrare video publicata pe Facebook, se vede cum barbatul imbracat in alb la protestul.

Noi imagini cu jandarmerita agresata la protestele din Piata Victoriei. Ce spun medicii despre starea ei de sanatate

Noi imagini cu jandarmerita atacata vineri seara au fost publicate de Libertatea. Potrivit sursei citate, imaginile au fost surprinse la scurt timp dupa incident, cand tanara este scoasa de doi colegi din zona de.

CRITICI dure dupa MACELUL jandarmilor din Piata Victoriei: Nu ne vom putea rupe niciodata de umbra zambitoare a lui ILIESCU

Actorul si directorul TNB, Ion Caramitru, a transmis un mesaj in care condamna interventia jandarmilor la protestul de vineri. Sunt profund socat de ceea ce s-a intamplat vineri 10 August in fata Guvernulu.

Protestatarii denunta MACELUL JANDARMILOR din Piata Victoriei: Am ridicat mainile, m-au lovit in cap

Mai multi protestatari s-au prezentat luni, la Parchetul Militar Bucuresti, pentru a depune plangeri penale impotriva interventiei violente a jandarmilor in timpul protestului de vineri din Piata.

Noi imagini de la violentele din Piata Victoriei: Un jandarm loveste fara mila un barbat aflat intr-o statie de tramvai (VIDEO)

Imaginile cu interventia violenta a jandarmilor la protestul de vineri seara continua sa apara la patru zile de la evenimente. intr-un videoclip care circula pe retelele sociale se poate vedea cum un b.

Imagini socante cu jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini cu doi dintre jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei. Unul dintre ei are degetele rupte la una dintre maini, iar celalat are o cicatrice foarte mare pe f.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )