Libnet.ro
UNICEF

21:30

Orban: intregul parcurs al dosarului 10 august indica faptul ca avem de-a face cu o musamalizare

Hotnews Hotnews,
 Orban: intregul parcurs al dosarului 10 august indica faptul ca avem de-a face cu o musamalizare

Ludovic Orban a afirmat ca dosarul legat de protestele din 10 august trebuie sa fie finalizat si trimis in judecata, nu sa aiba soarta dosarelor Mineriadei si Revolutiei. Liderul PNL a precizat ca e inacceptabil ca la un an de la reprimarea protestului Diasporei sa nu existe niciun responsabil. continuă pe Hotnews

Procurorul general, despre declinarea dosarului 10 august: Nu am fost consultat, o sa fac o confruntare

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, marti, ca nu a fost consultat in legatura cu declinarea dosarului 10 august de la Parchetul Militar la DIICOT, subliniind ca cercetarile in acest dosar au.

Bogdan Licu, despre declinarea dosarului 10 august:Nu am fost consultat inainte de decizie, stiu ce stiti si dvs

Bogdan Licu, procurorul general interimar, a declarat marti ca nu a fost consultat cu privire la declinarea dosarului 10 august de la Sectia Militara la DIICOT, mentionand ca va face o confruntare intre cele doua structuri.

Procurorul general, reactie la dosarul 10 August: A tine un dosar in nelucrare, a tergiversa, este cel mai grav lucru

Cel mai grav lucru este sa blochezi un dosar, a sustinut Procurorul general Bogdan Licu, intrebat despre declinarea dosarului 10 August de la Parchetul Militar la DIICOT. Sunt motive obiective si.

VIDEO Reprezentantii victimelor de la mitingul din 10 august cer DIICOT sa spuna in ce stadiu este dosarul privind o presupusa tentativa de lovitura de stat

Reprezentanti ai victimelor de la mitingul din 10 august, cand jandarmii au intervenit in forta, au depus luni la DIICOT o solicitare de informare in legatura cu stadiul cercetarilor din dosarul deschis dupa plangerea sefilor Jandarmeriei, care au reclamat o presupusa tentativa de lovitura de stat. Avem un an de cand oamenii au fost calcati in picioare la propriu si gazati. Trebuie sa primim un raspuns de la autoritatile statului, a declarat, la sediul DIICOT, Marian Raduna, gazat la protestul din 10 august din Piata Victoriei.

Orban, despre Dosarul 10 august: ,,Gazarea unor cetateni nevinovati

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca dosarul 10 august tre.

Surse: Dosarul 10 august, trimis la DIICOT

Parchetul Militar declina la DIICOT dosarul privind mitingul din data de 10 august. Ar fi vorba despre faptul ca procurorii DIICOT au cerut acest dosar pentru a vedea daca sunt elemente legate de siguranta.

Parchetul Militar a declinat dosarul protestelor. Dosarul 10 august, trimis la DIICOT

Parchetul Militar declina la DIICOT dosarul privind mitingul din data de 10 august. Ar fi vorba despre faptul ca procurorii DIICOT au cerut acest dosar pentru a vedea daca sunt elemente legate de siguranta.

Procurorul general despre dosarul 10 august, declinat la DIICOT: Nu am fost consultat Am atras atentia de la inceput ca cercetarile stagneaza Cel mai rau lucru pe care il poate face un procuror este sa tina nelucrat un dosar

Procurorul general Bogdan Licu spune ca nu a fost consultat in privinta declinarii competentei de catre procurorii militari pe dosarul 10 august, ca nu stie care sunt argumentele, dar ca cercetarile stagnasera, din motive obiective sau subiective. Licu a mai afirmat ca cel mai rau lucru pe care il poate face un procuror este sa tina nelucrat un dosar.

Augustin Lazar, atac dur in dosarul protestului din 10 august: A existat interesul ca ministerul Public sa nu aiba o conducere consolidata, iar rezultatul se vede

Fostul procuror general al Romaniei, Augustin Lazar, reactioneaza dupa ce DIICOT a preluat dosarul protestului din 10 august 2018. Augustin Lazar spune ca, prin aceasta decizie, se incearca.

Parchetul militar a declinat la DIICOT dosarul 10 August

Potrivit G4media,Parchetul militar a declinat la DIICOT dosarul 10 August pe motiv ca vizeaza fapte ce tin de securitatea nationala. Decizia vine astfel la 11 luni dupa interventia in forta a jandarmilor impotriva protestatarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )