Libnet.ro
UNICEF

08:00

Reactia lui Dragnea la protestele din timpul Congresului: Nu le-am auzit, eram in sala. Ma intereseaza ce zic colegii mei

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Dragnea la protestele din timpul Congresului: Nu le-am auzit, eram in sala. Ma intereseaza ce zic colegii mei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca nu a auzit protestul care a avut loc sambata, in fata Salii Palatului, in timpul Congresului Extraordinar al partidului. Sute de oameni au scandat impotriva coalitiei de guvernare, iar huiduielile lor s-au auzit pana in cladire. Delegatii de la Congresul PSD au privit de la ferestre. continuă pe Adevărul

Anuntul facut de Victor Ponta in timpul Congresului PSD

Fostul premier Victor Ponta sustine ca nu poate participa la Congresul PSD, deoarece Liviu Dragnea a confiscat partidul si il foloseste doar pentru propria sa putere si imbogatire, pentru promovarea oamenilor.

Victor Ponta, in timpul Congresului PSD: PSD se afla acum in fata celui mai mare pericol din existenta sa (FOTO)

Victor Ponta a transmis, pe pagina sa de socializare, ce discurs ar fi tinut daca ar fi participat la Congresul PSD. Fostul premier l-a atacat de nenumarate de ori pe Liviu Dragnea in textul.

Decizie luata de Nicolae Banicioiu, in timpul Congresului extraordinar. Vicepresedintele PSD s-ar retrage din cursa pentru functia de presedinte executiv (surse)

Batalia pentru functia de presedinte executiv al PSD, la Congresul de la Sala Palatului, devine tot mai incinsa. Viorica Dancila, favorita lui Liviu Dragnea pentru aceasta functie, ar putea avea probleme.

Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatarii Congresului PSD: Nu mai acceptam atacuri din interior!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sambata, la finalul Congresului partidului, un avertisment tuturor celor care doresc sa conteste rezultatul alegerilor, anuntand ca discutia asupra acestui subiect nu.

Ce facea Klaus Iohannis in timpul Congresului PSD

La ora la congresului celui mai important partid din Romania, PSD, presedintele Klaus Iohannis a urcat din nou la Sureanu pentru a mai profita o data de sfarsitul sezonului de schi. Sambata, acesta a venit din.

Marian Oprisan, discurs NEASTEPTAT in timpul Congresului: Putem sa arestam cati poticieni vrem, vor veni altii si vor face aceleasi greseli

Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, a transmis in cadrul discursului sau din Congres ca putem sa arestam cati oameni politici vrem, vor veni altii si vor face aceleasi greseli, sustinand ca si.

Marian Oprisan, discurs NEASTEPTAT in timpul Congresului: Putem sa arestam cati politicieni vrem, vor veni altii si vor face aceleasi greseli

Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, a transmis in cadrul discursului sau din Congres ca putem sa arestam cati oameni politici vrem, vor veni altii si vor face aceleasi greseli, sustinand ca si.

Protest cu oua, ulei, paine sau carne, hartie igienica, periute de dinti, suzete si jucarii de plus Olaf, anuntat pentru sambata, in timpul Congresului PSD

Protestul este anuntat sa aiba loc sambata, in fata Salii Palatului din Bucuresti, unde se va desfasura Congresul Extraordinar al PSD. Manifestantii ar urma sa ii astepte pe social-democrati la intrarea in institutie cu pancarte pe care vor fi scrise promisiunile neindeplinite ale PSD din programul de guvernare, precum si cu galeti pline cu lapte, oua, ulei, paine, carne sau alte alimemente care ar urma sa se scumpeasca.

Cum a decurs operatiunea telefoanele la control din timpul sedintei PSD. Codrin Stefanescu, detalii exclusive

In sedinta Comitetului Executiv National al PSD de vineri, in care s-au validat candidaturile din Congresul de sambata, Liviu Dragnea si-ar fi acuzat unii colegi ca dau informatii pe surse la presa si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2833 seconds )