Libnet.ro
UNICEF

08:45

Sefi din Jandarmerie, cercetati de Parchetul General pentru violentele de la protestele din 10 august

Antena3 Antena3,
Sefi din Jandarmerie, cercetati de Parchetul General pentru violentele de la protestele din 10 august

Sefi din Jandarmerie si un secretar de stat din Ministerul de Interne au fost citati, vineri, la Parchetul General, pentru a li se aduce la cunostinta ca au calitatea de suspect in dosarul privind protestul din. continuă pe Antena3

Surse: Sefi din Jandarmerie, pusi sub acuzare in dosarul protestului din 10 august

Cativa sefi din Jandarmerie ar putea fi pusi sub acuzare, vineri, in dosarul in care este anchetat modul in care au intervenit fortele de ordine la protestul Diasporei. Potrivit unor surse, vizati ar putea.

Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General

Fostul preot Cristian Pomohaci a venit, miercuri, la Parchetul General, pentru a fi audiat, fiind urmarit penal pentru evaziune fiscala, dupa ce nu ar fi declarat peste 150. 000 de euro, venituri din cedarea.

Sefii Jandarmeriei, chemati vineri la Parchetul General

Sefii Jandarmeriei, in frunte cu Ionut Sindile siCatalin Paraschiv, seful brigazii speciale a Jandarmeriei au fost chemati vineri la Parchetul General. Prezenta acestora are legatura cu violentele jandarmeriei impotriva protestatarilor la mitingul din 10 august.

Adina Florea, propusa la sefia DNA, audiata ca martor la Parchetul General

Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru sefia DNA, a fost audiata marti la Parchetul General in calitate de martor in dosarul referitor la protocolul secret incheiat intre Parchetul General si SRI in 2016 si publicat ulterior de Darius Valcov, a declarat aceasta pentru Mediafax.

Procurorul Adina Florea, propus pentru sefia DNA, audiat la Parchetul General

Procurorul Adina Florea, propus pentru sefia DNA, a fost audiata timp de cateva ore la Parchetul General. Informatia a fost prezentata in exclusivitate de Antena 3, fiind confirmata si de procurorul Adina.

Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General. Acesta este urmarit penal pentru evaziune fiscala

Cristian Pomohaci, preotul caterisit dupa un scandal sexual, a ajuns miercuri la Parchetul General. Acesta este urmarit penal pentru evaziune fiscala, dupa ce nu ar fi declarat peste 150. 000 de euro.

Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General in dosarul de evaziune fiscala. Fostul preot si-a recunoscut vinovatia

Cristian Pomohaci, preotul caterisit dupa un scandal sexual, a ajuns miercuri la Parchetul General. Acesta este urmarit penal pentru evaziune fiscala, dupa ce nu ar fi declarat peste 150. 000 de euro. Acesta si-a recunoscut vinovatia si a acceptat o pedeapsa de un de inchisoare cu suspendare.

Noi probleme penale pentru Cristian Pomohaci: Fostul preot s-a prezentat la Parchetul General si ar fi dispus sa isi recunoasca vinovatia (FOTO)

Controversatul fost preot si interpret de muzica populara Cristian Pomohaci s-a prezentat miercuri in fata procurorilor de la Parchetul General. Acesta a oferit noi declaratii in scandalul sexual in care este.

Noi probleme penale pentru Cristian Pomohaci: Fostul preot s-a prezentat la Parchetul General si ar fi dispus sa isi recunoasca vinovatia (FOTO, VIDEO))

Controversatul fost preot si interpret de muzica populara Cristian Pomohaci s-a prezentat miercuri in fata procurorilor de la Parchetul General. Acesta a oferit noi declaratii in scandalul sexual in care este.

Sefii Jandarmeriei vor fi audiati ca suspecti, la Parchetul General

Parchetul General a anuntat ca sefii Jandarmeriei vor fi audiati, vineri, ca suspecti in dosarul violentelor din 10 august. Audierile sunt puse inaintea sedintei politice. De la ora 10. 00, vor veni pe rand .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )