Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vicepremierul Paul Stanescu: Miza violentelor din Piata Victoriei, schimbarea Guvernului si al doilea mandat pentru Iohannis

Adevărul Adevărul,
Vicepremierul Paul Stanescu: Miza violentelor din Piata Victoriei, schimbarea Guvernului si al doilea mandat pentru Iohannis

Vicepremierul Paul Stanescu a vorbit, sambata, referindu-se la incidentele violente de la protestele din Piata Victoriei, despre fortele oculte ale statului paralel, el catalogand ceea ce s-a intampla drept o batalie care face dintr-un razboi ce va continua si a carei miza este schimbarea Guvernului. continuă pe Adevărul

Jandarmeria publica filmul violentelor din Piata Victoriei. Ce nu s-a vazut la TV

Noaptea trecuta, in Piata Victoriei, au fost foarte multi oameni care s-au comportat exemplar, carora le multumim pentru spiritul civic de care au dat dovada! Au fost, insa si unii care au inteles ca.

SRI, reactie de ULTIMA ORA dupa ce premierul a cerut un raport urgent in urma violentelor din Piata Victoriei: Ce au discutat Eduard Hellvig si Viorica Dancila

Serviciul Roman de Informatii ii raspune premierului Viorica Dancila, dupa ce aceasta a cerut SRI un raport privind modul in care fortele de ordine au fost informate cu privire la infiltrarea ultrasilor intre.

PROTEST DIASPORA. Imaginea violentelor din Piata Victoriei. Femeia-jandarm se lupta pentru viata ei

16: A aparut imaginea cu femeia-jandarm agresata de protestatari. Dupa ce i-a fost smulsa casca de pe cap, jandarmul a fost batut cu salbaticie si dezarmat. Primele informatii arata ca a suferit.

Vicepremierul Paul Stanescu: Felicit Jandarmeria, a aplicat procedurile legale

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, sambata, ca ceea ce s-a intamplat in Piata Victoriei reprezinta o batalie intre statul de drept, reprezentat de organismele sale legale, si tentacule ale statului pa.

Sase persoane sunt audiate sambata seara in cazul violentelor din Piata Victoriei

Sase persoane sunt audiate sambata seara la Politia Capitalei cu privire la violentele de vineri seara din Piata Victoriei, pana acum fiind audiati, in total, 19 oameni.

PSD: Autoritatile statului sa stabileasca daca violentele din Piata Victoriei au fost determinate de declaratiile, indemnurile sau implicarea opozitiei

PSD reactioneaza in urma violentelor de la protestul din Piata Victoriei. intr-un comunicat de presa citat de B1 TV, reprezentantii PSD solicita autoritatilor statului sa-i ancheteze de urgenta pe cei care.

Oana Zavoranu, reactie bizara la protestele din Piata Victoriei: Se lupta Lumina cu intunericul

Oana Zavoranu a avut si ea o reactie in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Ma feresc sa ma duc in piata Victoriei. si nu ma duc nu pentru ca sunt lasa sau slaba), cum m-am ferit.

Politia Capitalei: 19 persoane au fost audiate in legatura cu violentele din Piata Victoriei

Sambata seara, 19 persoane au fost audiate in legatura cu incidentele din Piata Victoriei. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei - Serviciul Omoruri au anuntat ca audiaza 6.

Politia Capitalei: 19 persoane audiate in legatura cu violentele de vineri din Piata Victoriei

Politia Capitalei a anuntat sambata ca 19 persoane au fost conduse la audieri in legatura cu incidentele produse in ziua precedenta la protestul din Piata Victoriei. La acest moment, Parchetul de pe.

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.206 seconds )