Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Klaus Iohannis ar putea fi anchetat de Parlament

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis ar putea fi anchetat de Parlament

Presedintele Klaus Iohannis ar putea fi anchetat de Parlament pentru declaratiile facute in timpul protestelor. Mai multi lideri PSD au cerut comisie speciala care sa analizeze in ce masura mesajele pe care ei. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a ramas la mare dupa manifestarile de Ziua Marinei. Presedintele s-a cazat la vila din Neptun

Presedintele Klaus Iohannis a ramas pe litoral dupa ce a participat la manifestarile de la Constanta prilejuite de Ziua Marinei.

Klaus Iohannis a semnat: Zece judecatori au fost eliberati din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decrete prinvind eliberarea din functie a zece judecatori, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Ioh.

Klaus Iohannis: Kofi Annan a fost un lider vizionar. Eforturile sale nu vor fi uitate

Kofi Annan a fost un lider vizionar si o inspiratie pentru toti cei care vor sa lucreze la o lume mai buna, a transmis presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj de condoleante. L-am pierdut astazi pe.

Klaus Iohannis: Kofi Annan a fost un lider vizionar. Eforturile sale de a reforma ONU nu vor fi uitate

Fostul secretar general al ONU Kofi Annan, care s-a stins din viata sambata, a fost un lider vizionar si o inspiratie pentru toti cei care vor sa lucreze la o lume mai buna, a transmis presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj de condoleante adresat familiei laureatului Premiului Nobel.

Imagini exclusive cu plaja lui Klaus Iohannis si a lui Liviu Dragnea - VIDEO

Vila, plaja privata, terenuri de tenis, acestea sunt doar cateva dintre facilitatile pe care le are presedintele Klaus Iohannis atunci cand isi petrece concediul la Neptun. Vila de protocol de care.

Klaus Iohannis, mesaj dupa anuntul mortii lui Kofi Annan: A fost un lider vizionar

Fostul secretar general al ONU Kofi Annan a fost un lider vizionar, ale carui eforturi de a reforma ONU nu vor fi uitate, a subliniat, sambata, presedintele Klaus Iohannis. L-am pierdut astazi pe Kofi Annan, fo.

Klaus Iohannis, la plimbare cu bicicleta prin Constanta (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu bicicleta prin Constanta, noteaza ziuaconstanta. ro. El a fost fotografiat de primarul orasului Negru Voda, care a precizat ca seful statului sta la vila de protocol din.

Liviu Plesoianu, despre plangerea penala depusa impotriva lui Klaus Iohannis: Presedintele nu are niciun fel de pozitionare publica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a vorbit in emisiunea Subiectiv despre plangerea penala pe care a depus-o impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Va fi tras la raspundere in momentul in care nu va mai ben.

Plangere penala pe numele lui Klaus Iohannis. Incita la ura si discriminare impotriva parlamentarilor PSD

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a depus o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis pentru savarsirea infractiunii de prevazute de articolul 369 Cod Penal, incitare sau discriminare. Cred.

Politic show: Viorica Dancila i-a scris presedintelui Comisiei Europene despre protestele din 10 august: Se plnge de o ncercare de nlaturare pe cale violenta a guvernului si da vina pe Klaus Iohannis; Cum evita PSD audierea ministrului Carmen Dan n Parla

Alina Gorghiu, avertisment dur pentru Carmen Dan. Vei raspunde pentru echipa manevrata politic de la Jandarmerie. Carmen Dan, ti-e limpede ca vei raspunde la un moment dat, alaturi de echipa ta manevrata politic din. Culisele unui nou scandal in PSD. Omul lui Manda a acuzat-o pe Andronescu ca e vanduta lui Iohannis. Surse din PSD au declarat pentru Adevarul ca senatorul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )