Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victor Ponta: Ce trebuia sa fac dupa tragedia din Colectiv? Sa pun jandarmii sa bata oamenii? Mi-am dat demisia!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Ce trebuia sa fac dupa tragedia din Colectiv? Sa pun jandarmii sa bata oamenii? Mi-am dat demisia!

Victor Ponta spune ca nu are niciun regret ca si-a dat demisia in timpul protestelor dupa tragedia de la Colectiv. Eram in Mexic, intr-o vizita oficiala. M-am urcat in avion, drum lung, aveam Wi-FI, a. continuă pe Antena3

Victor Ponta, reactie dupa ce Olguta Vasilescu a renuntat la functia de ministru al Dezvoltarii: Stie ca a fost lucrata

Lia Olguta Vasilescu renunta la o functie de ministru in Cabinetul Dancila, dupa ce a fost respinsa de patru ori de presedintele Klaus Iohannis. Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce a aflat.

VICTOR PONTA: Bugetul arata rau. O sa votam contra

Presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat astazi ca bugetul arata rau, iar parlamentarii formatiunii sale vor vota impotriva proiectului de lege.

Victor Ponta, audiat la Parchetul General in dosarul lui Kovesi

Surse judiciare sustin ca Victor Ponta va fi audiat la Parchetul General. Fostul premier a fost citat in dosarul lui Kovesi. Stire in curs.

Victor Ponta arunca BOMBA in dosarul lui Kovesi: Puteti sa-l intrebati pe Dragnea...Sa faca ce am facut si eu cand am fost acuzat

Victor Ponta intervine in scandalul izbucnit in urma dosarului infaptuit pe numele Laurei Codruta Kovesi.

Victor Ponta, dezvaluiri SOC: Liviu Dragnea ia banii de la Servicii si ii da unei firme din Israel

Victor Ponta lanseaza acuzatii extrem de grave la adresa sefului PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier sustine ca Dragnea vrea sa taie bani de la Serviciile Secrete pentru a-i da unei firme americano .

Victor Ponta: Dragnea a devenit paranoic. Nu mi-am inchipuit vreodata ca poate sa-l dea afara pe fratele lui, Paul Stanescu

Fostul premier Victor Ponta a declarat, marti, la Adevarul Live, faptul ca Liviu Dragnea a devenit paranoic, acesta ajungand sa-l dea afara din Guvern si pe Paul Stanescu, unul dintre prietenii sai vechi din PSD.

Victor Ponta (Pro Romania): Liviu Dragnea `ii va rupe gatul` cat de curand Olgutei Vasilescu. Ea are multe defecte, dar are mai multi neuroni

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a lansat un avertisment de ultima ora catre Lia Olguta Vasilescu, despre care spune ca Liviu Dragnea ii va rupe gatul cat de curand, potrivit.

Ce se mai intampla cu fiica lui Cristian Boureanu dupa scandalul din clubul din Capitala. Ioana este bine acum si isi vede de viata ei. Se pregateste intens

Dupa ce Ioana Boureanu, fiica fostului politician, a trecut prin momente grele la inceputul lunii, cand a fost batuta crunt de trei tinere intr-un club din Bucuresti, acum adolescenta de 17 ani e axata doar pe s.

SRI ar putea pierde 450 de milioande de lei din buget, dupa discutiile din Parlament

Serviciul Roman de Informatii ar putea pierde 450 de milioane de lei din buget dupa discutiile din comisiile de specialitate din Parlament. Bani ar urma sa fie transferati la bugetul Ministerului Sanata.

Politic show: Fost ministru social-democrat al Afacerilor Europene, atac la PSD; Dragnea: Mazare e prietenul meu; Noi imagini cu Elena Udrea dupa eliberarea din nchisoare

Gabriel Oprea anunta revenirea in forta a UNPR. Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR) este in plin proces de reorganizare si crestere continua a numarului de membri. Cine este fugarul condamnat la 5 ani cu executare in dosarul lui Radu Mazare. Dragos Savulescu, omul de afaceri condamnat joi de inalta Curte la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )