Libnet.ro
UNICEF

13:45

Calin Popescu Tariceanu, primit cu huiduieli la Brasov: Protestatarii au fost legitimati de jandarmi (VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, primit cu huiduieli la Brasov: Protestatarii au fost legitimati de jandarmi (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a avut parte de o primire ostila la Brasov. Oamenii l-au huiduit, apoi l-au intampinat cu un sicriu si o cruce. Protestul a avut loc la mitingul ALDE de la Brasov, unde a fost organizat . continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, noi declaratii despre candidatura la Prezidentiale. Va candida doar cu aceasta conditie

Calin Popescu Tariceanu le-a spus, sambata, la Craiova, celor care l-au intampinat, ca pentru a candida la presedintie este nevoie de un rezultat bun la alegerile europarlamentare. Ma bucur si va.

Calin Popescu Tariceanu: Visul de a candida la prezidentiale nu poate deveni realitate fara un rezultat bun la alegerile europarlamentare

Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, la Craiova, ca pentru a fi candidat la alegerile prezindentiale este nevoie, inainte de un rezultat bun la scrutinul europarlamentar din 26 mai, informeaza.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj inainte de Summit: Vrem o Europa cu o singura viteza

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, le-a transmis un mesaj prim-ministrilor si sefilor de stat europeni inainte de Summit-ul de la Sibiu. Un moment important atat pentru viitorul Romaniei,.

VIDEO Tariceanu, asteptat cu un sicriu si o cruce la Brasov, in timp ce a fost huiduit: ALDE si PSD, aceeasi mizerie!

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost intampinat cu huiduieli de un grup de protestatari, duminica, la Brasov, unde a avut loc Marsul demnitatii organizat de alianta. Oamenii au scandat si impotriva jandarmilor, care i-au legitimat, relateaza Mediafax. Cei cativa manifestanti au adus la fata locului si un sicriu si o cruce.

VIDEO Tariceanu, intampinat cu sicriu si cruce la Brasov. Protestatarii au scandat: ALDE si PSD aceeasi mizerie

Participantii la mitingul organizat duminica de ALDE la Brasov a fost huiduiti de un grup de aproximativ 30 de protestatari. Acestia au venit cu un sicriu pe care l-au numit autobuzul lui Tariceanu si cu o cruce.

Tariceanu, acuzatii la adresa Presedintelui: Iohannis vrea sa fure startul pentru alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat duminica, la Brasov, ca presedintele Klaus Iohannis a intrat in campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, referendumul fiind un pretext pentru a face.

Tariceanu: M-au supravegheat opt ani, au cheltuit milioane de euro din bani publici sperand sa gaseasca ceva in cariera mea. Nici El Chapo nu a primit atata atentie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a vorbit, intr-un interviu acordat Agerpres, despre situatia sa juridica. M-au supravegheat opt ani, din 2008 pana in 2016, audio, video si mai stiu eu.

TARICEANU: Ceea ce ne impiedica sa progresam este coruptia din statul paralel

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat sambata la Craiova, unde a participat la prezentarea candidatilor partidului la alegerile pentru Parlamentul European, ca ceea ce impiedica Romania sa progreseze este coruptia din statul paralel.

Anuntul facut de Tariceanu despre cursa pentru Cotroceni: Sunt la egalitate cu Iohannis. Sondajul arata bine pentru mine, dar...

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres ca adevaratul sondajeste votul oamenilor! Agerpres:Ati precizat ca sunteti pregatit sa intrati in.

ştiri din Politica

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )