Libnet.ro
UNICEF

07:45

Carmen Dan - Justitia este surda

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carmen Dan - Justitia este surda

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, luni, ca anchetarea sefilor Jandarmeriei si a unui secretar de stat dupa protestul din 10 august nu este decat o alta incercare de intimidare a unei institutii fundamentale a statului, dar sustine ca acestia vor fi pusi la dispozitie in conditiile prevazute de lege. continuă pe Ziarul Bursa

Carmen Dan, despre anchetarea sefilor Jandarmeriei: O alta actiune de intimidare a unei institutii fundamentale a statului

Ministrul Carmen Dan a declarat luni ca anchetarea sefilor Jandarmeriei dupa protestul din 10 august nu este decat o alta incercare de intimidare a unei institutii fundamentale a statului. in plus, Carmen Dan a afirmat ca Mihai Chirica, secretar de stat in Ministerul de Interne, nu a facut presiuni asupra prefectului Capitalei pentru semnarea ordinului de interventie, fiind vorba despre o comunicare institutionala.

Parchetului General, dupa ce Carmen Dan a spus ca intimideaza Jandarmeria: Se efectueaza o ancheta impartiala

Ancheta sefilor Jandarmeriei Romane este impartiala, efectiva si independenta de orice ingerinte externe, transmite luni Parchetul General, dupa ce ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a afirmat ca ICCJ intimideaza Jandarmeria prin anchetarea.

Carmen Dan, despre dosarul sefilor din Jandarmerie

Ministrul de Interne a vorbit, luni, despredosarul sefilor din Jandarmerie. Carmen Dan spune ca aceasta este o alta incercare de intimidare a Jandarmeriei. Nu vad in aceasta actiune decat o.

Carmen Dan, despre dosarul sefilor din Jandarmerie: O actiune de intimidare a unei institutii

Ministrul de Interne a vorbit, luni, despredosarul sefilor din Jandarmerie. Carmen Dan spune ca aceasta este o alta incercare de intimidare a Jandarmeriei. Nu vad in aceasta actiune decat o.

CSM: Ministrul Carmen Dan a afectat prestigiul justitiei

Sectiapentru procurori a CSM a luat act de declaratiile publice ale ministrului de Interne, Carmen Dan, din data de 24 septembrie 2018, sub forma unor comentarii relative la modul de desfasurare a urmaririi pe.

Augustin Lazar ii da replica lui Carmen Dan. Precizari despre dosarul care ii vizeaza pe sefii Jandarmeriei

Parchetul General vine cu precizari dupa ce, luni dimineata, Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei in dosarul privind violentele din 10 august reprezinta o i.

Carmen Dan, despre anchetarea sefilor Jandarmeriei pentru interventia de la proteste: O actiune de intimidare

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a catalogat punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei de catre Parchet drept o actiune de intimidare, sugerandu-i procurorului general sa citeasca legea care precizeaza ca procurorii au acces neingradit la documente clasificate secret de stat sau de serviciu.

Carmen Dan ii da lectii Procurorului General, in dosarul care ii vizeaza pe sefii Jandarmeriei

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei in dosarul privind violentele din 10 august reprezinta o incercare a Procurorului General, Augustin Lazar, de a intimida.

CSM: Carmen Dan a afectat prestigiul justitiei

Sectia pentru procurori a CSM transmite ca declaratiile ministrului de interne Carmen Dan referitoare la ancheta in cazul protestului din 10 august, acrediteaza ideea ca procurorii isi desfasoara activitatea ilegal si reprezinta afirmatii de natura a afecta prestigiul justitiei din Romania.

Augustin Lazar raspunde atacului lui Carmen Dan: Procurorii care ancheteaza violentele din 10 august sunt impartiali si profesionisti

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ii raspunde ministrului de Interne, Carmen Dan, cea care a acuzat anchetarea sefilor Jandarmeriei de catre procurori, in urma violentelor din 10 august. Ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3273 seconds )