Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea nu va fi sanctionat pentru ca nu a convocat sesiunea extraordinara pentru protestul din 10 august - comisia juridica a respins solicitarea PNL

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea nu va fi sanctionat pentru ca nu a convocat sesiunea extraordinara pentru protestul din 10 august - comisia juridica a respins solicitarea PNL

Comisia juridica din Camera Deputatilor a respins marti solicitarea PNL de a il sanctiona pe presedintele forului, Liviu Dragnea, pe care acestia il acuza ca nu a convocat sesiunea extraordinara pe perioada vacantei parlamentare. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Functia de presedinte PSD nu se ia cu japca

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca in aproximativ doua zile se va decide daca va fi convocat un Comitet Executiv National al formatiunii, adaugand ca functia de presedinte al partidului 039;039;nu se ia cu japca039;039;, ci printr-un vot masiv.

Liviu Dragnea, intrevedere cu un inalt oficial american

Presedintele Camerei Deputatilor,Liviu Dragnea, a avut, marti o intrevedere cu secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, Rick Perry. Oficialul american a venit insotit de o delegatie ?.

intalnire surprinzatoare pentru Liviu Dragnea. Cine a venit la Camera Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor,Liviu Dragnea, a primit luni vizita unei delegatii conduse de Shen Yueyue, vicepresedinte al Comitetului Permanent al Congresului National al Poporului Chinez, pe agenda.

Ponta, noi amenintari pentru Liviu Dragnea

Victor Ponta il ameninta pe Liviu Dragnea cu noi poze care sa demonstreze ca acesta nu s-a luptat cu statul paralel. Fostul premier sustine ca liderul PSD foloseste sintagma pentru a defini toate institutiile.

Apel urgent pentru Liviu Dragnea de la liderii din tara. Organizatiile PSD din Ardealsolicita convocarea rapida a unui CExN

Apel urgent de la 13 lideri din PSD, pentru Liviu Dragnea. Filialele din Ardeal ii solicita presedintelui formatiuniiconvocarea unei sedinte a CExN pentru a clarifica eventualele nemultumiri din.

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea convocarea de urgenta a Comitetului Executiv

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace urgent o sedinta a Comitetului Executiv al partidului pentru a fi transate cat mai rapid tensiunile din interiorul formatiunii. Anuntul a fost f.

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea convocarea de urgenta a Comitetului Executiv(VIDEO)

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace urgent o sedinta a Comitetului Executiv al partidului pentru a fi transate cat mai rapid tensiunile din interiorul formatiunii. Anuntul a fost f.

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace CEx-ul in cel mai scurt timp

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a declarat sambata ca liderii social-democrati din Transilvania i-au cerut lui Liviu Dragnea convocarea cat mai rapida a unui Comitet Executiv pentru a pune capat tensiunilor din partid. Potrivit acestuia, seful PSD le-a raspuns solicitarii, insa ar fi o chestiune de zile pana ce decizia finala va fi comunicata publicului.

Un nou atac devastator pentru Liviu Dragnea: `Conduce PSD spre dezastru`

Fostul ministru al transporturilor, Ioan Rus, cunoscut si ca liderul asa-zisului Grup de la Cluj, lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, avertizand ca sub conducerea sa, PSD se indreapta catre un.

Motivarea condamnarii lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare: Nu a facut decat sa adopte o conduita nelegala, antisociala si imorala, in dezacord cu rangul demnitatii publice

Judecatorii Inaltei Curti au facut publica motivarea condamnarii la 3 ani si 6 luni de inchisoare a lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive din Teleorman. Magistratii spun ca seful PSD a adoptat o.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )