Libnet.ro
UNICEF

20:32

Maria Grapini: Protestul de la Ateneu nu face decat sa stirbeasca imaginea Romaniei

Adevărul Adevărul,
Maria Grapini: Protestul de la Ateneu nu face decat sa stirbeasca imaginea Romaniei

Europarlamentul Maria Grapini a declarat, joi, faptul ca desfasurare unui protest in fata Ateniului, exact in seara cand e ceremonia de preluare a presedintiei Consiliului UE, nu ar face decat sa stirbeasca imaginea Romaniei. continuă pe Adevărul

Maria Grapini: Romnia e o tara proeuropeana, protestul de la Ateneu i stirbeste imaginea

Europarlamentarul Maria Grapini deplange lipsa de unitate a liderilor de la Bucuresti cu ocazia evenimentelor pentru preluarea presedintiei Consiliului UE de catre Romania. Grapini, membra a grupului socialist din PE din partea Partidului Puterii Umaniste, mai spune ca protestul anuntat de societatea civila pentru ora 19. 00 la Ateneu, unde va avea loc ceremonia oficiala de lansare a presedintiei Romaniei, nu face decat sa stirbeasca din imaginea tarii.

Transportatorii romani au protestat la Bruxelles in fata Parlamentului European. Ce le-a transmis Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini le-a spus transportatorilor care au protestat joi, 10 ianuarie, in fata Parlamentului European ca membrii Comisiei de Transporturi au resprins unele propuneri din pachetul Mobilitate1. Este vorba despre propunerile privind obligatia soferilor de TIR de a se intoarce acasa la un interval de 3-4 saptamani si despre obligatia de a dormi la hotel si nu in cabina tirului asa cum se intampla acum.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )