Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor participa la protestul pentru autostrazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Finantelor participa la protestul pentru autostrazi

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, astazi, ca va participa la protestul Romania vrea autostrazi sieu. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Finantelor: Sunt bani pentru plata pensiilor

Ministrul de Finante,Eugen Teodorovici, a criticatdeclaratiile facute de Klaus Iohannis privind lipsa banilor pentru pensiile romanilor, spunand ca nu se pune problema sa se ajunga in aceasta.

Iohannis sustine protestul pentru autostrazi. Protestatarii sa stie ca sunt alaturi de ei sieu

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca si el sustine protestul pentru autostrazi care a plecat de la un om de afaceri care azi inaugureaza primul metru de autostrada din Moldova.

Iohannis:sieusustin protestul pentru autostrazi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca si el sustine protestul pentru autostrazi care a plecat de la un om de afaceri care azi inaugureaza primul metru de autostrada din Moldova.

Liviu Dragnea, atac dur la adresa initiatorului protestului pentru autostrazi: Niste smecheri care urla ca au facut un metru de autostrada / Putea sa doneze banii

Liviu Dragnea s-a dezlantuit vineri la adresa omului de afaceri Stefan Mandachi care a initiat protestul pentru autostrazi si a construit, pe banii lui, un metru de autostrada. Liderul PSD sustine ca, in loc sa faca circ, suceveanul ar fi trebuit sa doneze banii.

Ministrul Eugen Teodorovici spune ca se alatura protestului pentru autostrazi

Ministrul Eugen Teodorovici a anuntat vineri ca se alatura protestului pentru autostrazi sieu, spunand ca va cobori in fata ministerului, unde si-au anuntat prezenta mai multi manifestanti.

Teodorovici: intarzierea cu care a fost promulgat bugetul este nejustificata / Ministrul Finantelor vrea un pact de neagresiune intre partide

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spune ca nu a primit nicio invitatie de la Administratia Prezidentiala pentru discutii legate de bugetul de stat, iar adoptarea bugetului a fost prilej pentru seful statului pentru a face declaratii politice care nu fac bine. De asemenea, in fata criticilor din partea opozitiei care au acuzat ca bugetul nu este sustenabil, Teodorovici a spus ca ar vrea ca toate partidele sa se aseze la masa si sa semneze un pact de neagresiune verbala.

Crama Girboiu se alatura protestul pentru autostrazi. Peste 100 de angajati si colaboratori intrerup maine lucrul

Una dintre cele mai apreciate companii producatoare de vinuri din zona Vrancei, Crama Girboiu, a anuntat ca se alatura protestului pentru autostrazi, iar maine, de la ora 15:00, isi intrerupe activitatea pentru 15 minute.

Ministrul Finantelor: Sunt multe de facut in tara asta, pentru ca tot timpul ne raportam la ce au altii

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a vorbit miercuri seara, la Antena 3,despre banii romanilor. Unele salarii au crescut chiar si cu 45%. Constructorii, alaturi de angajatii din.

Iohannis, obligat sa promulge bugetul pe 2019. Ministrul Finantelor: A fost o mare bataie de joc aceasta dorinta de a te lupta pe zona de buget

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri, dupa ce Parlamentul a respins cererea presedintelui Iohannis de reexaminare a legii bugetului de stat pe 2019, adoptand proiectul in forma.

Ce salarii au crescut cu 45%? Ministrul Finantelor vorbeste despre banii romanilor, de la 21.00, la Sinteza zilei

In aceasta seara, de la 21. 00, la Sinteza Zilei, Mihai Gadea va prezenta un document, in premiera nationala. Tot astazi, Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici vorbeste despre banii romanilor. Ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )