Libnet.ro
UNICEF

20:32

PARCHETUL GENERAL: Documentele referitoare la protestul din 10 august au fost doar partial declasificate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PARCHETUL GENERAL: Documentele referitoare la protestul din 10 august au fost doar partial declasificate

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie sustine ca doar o parte dintre documentele referitoare la protestul din 10 august au fost declasificate si respinge acuzatiile de tergiversare a dosarului. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Carmen Dan: Parchetul General tergiverseaza solutionarea Dosarului protestului diasporei din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, acuza Parchetul General ca impiedicain mod voit solutionarea dosarului deschis dupa protestul diasporei din 10 august din Piata Victoriei. Un singur document nu poate.

Carmen Dan acuza Parchetul General ca tergiverseaza solutionarea dosarului protestului diaspora din 10 august

Carmen Dan acuza Parchetul General ca tergiverseaza in mod deliberat solutionarea dosarului protestului diaspora din 10 august. Un singur document nu poate fi declasificat deoarece reprezinta o sinteza.

Parchetul General, raspuns pentru Carmen Dan: Respingem acuzatiile de tergiversare in dosarul 10 august

Parchetul General a respins vineri orice potentiale imixtiuni in desfasurarea urmaririi penale in dosarul privind incidentele violente de la protestul din 10 august 2018, precum si acuzatiile referitoare la tergiversarea administrarii probatoriului de catre procurori, transmite Agerpres.

Replica Parchetului General pentru Carmen Dan: Respingem orice potentiale imixtiuni si acuzatiile de tergiversare in dosarul 10 august

Parchetul General respinge orice potentiale imixtiuni in desfasurarea urmaririi penale in dosarul privind violentele de la mitingul din 10 august, precum si acuzatiile referitoare la tergiversarea administrarii probelor de catre procurori, sustinand, din nou, ca documentele cerute au fost declasificate doar partial. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut ca Parchetul este singurul responsabil pentru intarzierea anchetei si ca MAI a declasificat documentele necesare.

Carmen Dan paseaza vina pentru intarzierea anchetei in dosarul 10 august: Parchetul sa caute vinovatii pe baza probelor, nu scuze / Jandarmeria e in top 3 institutii in care romanii au incredere

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, sustine ca parchetul este singurul responsabil pentru intarzierea anchetei in dosarul violentelor din 10 august, ca MAI a declasificat documentele necesare si ca procurorii trebuie sa caute vinovatii pe baza probelor, si nu scuze. Ea mai spune ca Jandarmeria - care a intervenit in forta la mitingul din 10 august - este pe locul 3 in topul institutiilor in care romanii au incredere, iar asta este dovada ca multi oameni au trecut prin propriul filtru toate cele intamplate.

Parchetul general, reactie dupa acuzatiile lui Carmen Dan privind dosarul 10 august

Parchetul general respinge acuzatiile de tergiversare a dosarului 10 august, precum si imixtiuni in urmarirea penala, precizarile fiind facute dupa ce Carmen Dan a declarat ca orice demers venit din partea.

Procurorul DNA Marius Iacob, fostul adjunct al Laurei Kovesi, transferat la Parchetul General din 1 iulie

Procurorul DNA Marius Iacob, fostul adjunct al Laurei Codruta Kovesi, care a demisionat din aceasta functie in urma cu o luna, va lucra la Parchetul General, incepand cu 1 iulie.

Procurorul DNA Marius Iacob, fostul adjunct al Laurei Kovesi, transferat la Parchetul General din 1 iulie

Procurorul DNA Marius Iacob, fostul adjunct al Laurei Codruta Kovesi, care a demisionat din aceasta functie in urma cu o luna, va lucra la Parchetul General, incepand cu 1 iulie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )