Libnet.ro
UNICEF

08:45

TARICEANU DESPRE PROTESTUL DE 15 MINUTE: Ritmul de constructie al autostrazilor a fost unul inacceptabil de lent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU DESPRE PROTESTUL DE 15 MINUTE: Ritmul de constructie al autostrazilor a fost unul inacceptabil de lent

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, a declarat, astazi, la Galati, referindu-se la protestul de 15 minute organizat pentru a atrage atentia asupra lipsei autostrazilor din Moldova, ca ritmul de constructie al autostrazilor din Romania a fost unul inacceptabil de lent, vinovate fiind toate partidele care s-au perindat la putere in ultimii 20-30 de ani. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul transporturilor, despre protestul de 15 minute: Autostrada Moldova tocmai a inceput, nu avem timp sa stam

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat vineri, la Bacau, in timpul protestului de 15 minute pentru constructia de autostrazi, ca angajatii si firmele care au contracte pentru constructia de drumuri nu au timp sa stea, asa ca muncesc, dar ca e dreptul fiecaruia sa protesteze, transmite Mediafax.

Romania se opreste vineri pentru 15 minute. Cine se alatura protestului privind constructia de autostrazi

Zeci de firme si mii de angajati, de la stat sau din mediul privat, primari, politicieni, liceeni si organizatii neguvernamentale isi vor opri activitatea timp de 15 minute, vineri, 15 martie, de la ora 15, in semn de solidaritate cu protestul fata de lipsa autostrazilor in Romania, initiat de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, cel care a construit un metru de autostrada.

Autostrada Moldovei incepe azi: in ziua protestului de 15 minute, PSD anunta inceperea lucrarilor

PSD a anuntat in aceasta dimineata ca, in timpul protestului romanilor pentru realizarea autostrazilor vor incepe lucrarile la autostrada Moldovei, ministrul Transporturilor afirmand ca s-ar pierde bani daca lucrarile ar stagna pentru cele 15 minute.

Protestul sieu Un barbat a blocat un drum intre Targu Neamt si Agapia / Zeci de masini au asteptat in coloana, 15 minute

Initiativa omului de afaceri sucevean Stefan Mandachi a avut ecou si la Targu Neamt. Un tanar a blocat cu propria masina soseaua Targu Neamt - Piatra Neamt, care trece si prin fata casei sale, iar timp de 15 minute zeci de masini au asteptat in coloana, scrie Mesagerul de Neamt.

Protestul sieu Un barbat a blocat un drum intre Targu Neamt si Agapia / Zeci de masini au asteptat in coloana, 15 minute

Initiativa omului de afaceri sucevean Stefan Mandachi a avut ecou si la Targu Neamt. Un tanar a blocat cu propria masina soseaua Targu Neamt - Piatra Neamt, care trece si prin fata casei sale, iar timp de 15 minute zeci de masini au asteptat in coloana, scrie Mesagerul de Neamt.

VIDEO Ambasada Suediei a marcat protestulsieu pe Facebook: Daca ai 15 minute libere poti urmari raportul de progres al centurii Stokholm-ului

Ambasada Suediei si cea a Danemarcei au marcat ziua protestului sieu de 15 minute, postand pe Facebook cate un mesaj. Daca ai 15 minute libere astazi, poti urmari raportul video de progres al proiectului centurii capitalei Stokholm, in lungime de 21 de km, din care 18 prin tuneluri, se arata in postarea Ambasadei Suediei.

VIDEO Sieu - Protest pe autostrada A1: Sute de masini au tras pe dreapta timp de 15 minute

In timpul celor 15 minute cat a durat protestul Sieu din toata tara, sute de masini au tras pe dreapta, pe banda de urgenta, in semn de protest pe autostrada A1. Imaginile publicate pe facebook si transmise si de cititorii HotNews. ro arata cum autoturismele sunt aliniate pe banda de urgenta.

Centrul orasului Piatra Neamt blocat de masini timp de 15 minute. Oamenii au scandat: Vrem autostrazi! FOTO

Soferii au oprit masinile si au clacsonat timp de 15 minute in semn de solidaritate cu initiativa civica Romania vrea autostrazi.

LIVE Romania vrea autostrazi - 15 minute de protest sieu

De la ora 15. 00, la cativa kilometri de Suceava urmeaza sa fie inaugurat simbolic primul si singurul metru de autostrada din Moldova, construit de antreprenorul Stefan Mandachi. La initiativa lui, de la aceeasi ora are loc un protest de 15 minute, la care au anuntat ca vor participa mii de romani si zeci de firme din toata tara.

VIDEO Romania vrea autostrazi - 15 minute de protest sieu / Suceaveanul care a inaugurat primul metru de autostrada: Avem o sansa unica sa restartam Romania

In prezenta a peste o mie de persoane, la cativa kilometri de Suceava a fost inaugurat astazi, simbolic, primul si singurul metru de autostrada din Moldova, construit de antreprenorul Stefan Mandachi. Eu n-am trait niciodata un asemenea moment de solidaritate. Avem o sansa unica sa restartam Romania, li s-a adresat Mandachi oamenilor. Eu vreau autostrada, eu vreau o Romanie unita, a strigat suceveanul, raspunsul multimii fiind: Si eu. Mii de oameni din toata tara s-au alaturat initiativei, iar de la ora 15. 00 au oprit lucrul pret de 15 minute. Au fost proteste pentru construirea de autostrazi in Capitala, in Piata Universitatii si Piata Victoriei, la Iasi, Sibiu sau Cluj.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )