Libnet.ro
UNICEF

14:45

TRAIAN BASESCU, dezvaluiri despre anchetele privind PROTESTUL: Nu vor scapa

B1 B1,
TRAIAN BASESCU, dezvaluiri despre anchetele privind PROTESTUL: Nu vor scapa

Traian Basescu a comentat sambata seara scandalul din jurul anchetei privind protestul din 10 august. Fostul sef al statului este de parere ca Parchetului General ar putea sa preia dosarele. De asemenea, el a. continuă pe B1

Traian Basescu, despre legea offshore: Romania risca sa devina o simpla teava prin care trec gazele(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in privinta legii offshore, discutia trebuie sa se axeze pe ce ar trebui s.

Mihai Chirica, secretar de stat in MAI, audiat de procurori in dosarul privind protestul din 10 august

Secretarul de stat in MAI, Dan Mihai Chirica, pus sub acuzare de procurori in dosarul privind protestul din 10 august, a ajuns, miercuri dimineata la Parchetul General. Chirica este acuzat ca a sustinut.

TRAIAN BASESCU: Romania a devenit o taraba pentru Dragnea

Senatorul PMP Traian Basescu critica decizia Guvernului in ceea ce priveste orele de Limba romana la clasele cu predare in limbile minoritatilor nationale si sustine ca pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea, Romania a devenit o taraba pe care scrie 'totul este de vanzare ', scrie Agerpres.

Traian Basescu: Voi merge la vot pentru un Da familia formata dintr-un barbat si femeie

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca va merge la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie si va vota cu Da, el afirmand ca, in mod paradoxal, referendumul este sustinut de socialisti.

Traian Basescu va vota la referendum: Voi merge pentru un DA familiei formate din barbat si femeie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a anuntat ca va vota la referendumul pentru redefinirea familiei, mentionand ca votul sau va fi in DA. Voi merge la vot pentru un DA familiei formate din barba.

Traian Basescu: PNL MIMEAZA opozitia la PSD. Singura actiune corecta este MOTIUNEA DE CENZURA!

Traian Basescu lanseaza un nou atac la adresa politicienilor. Fostul presedinte arata ca opozitia PNL lipseste cu desavarsire, iar PSD conduce tara spre dezastru. in opinia sa, singura actiune corecta s.

Carmen Dan, ironica dupa ce Lazar a cerut de 3 ori declasificarea documentelor privind protestul din 10 august: Procurorul General tot cere. Nu e nicio problema, poate sa ceara (VIDEO)

Carmen Dan a replicat ironic dupa ce Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a solicitat pentru a treia oara desecretizarea documentelor relevante pentru ancheta privind violentele din 10 august. Ministrul.

Audiere in dosarul privind protestul din 10 august: Secretar de stat in Ministerul de Interne, chemat sa dea declaratii in calitate de suspect

Dan Mihai Chirica, secretar de stat in Ministerul de Interne, s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul deschis dupa violentele de la protestul din 10 august. Chirica are.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2553 seconds )