Libnet.ro
UNICEF

19:00

Carmen Dan, despre DEMISIE: Sunt un om responsabil. Iau cea mai corecta decizie (VIDEO)

B1 B1,
Carmen Dan, despre DEMISIE: Sunt un om responsabil. Iau cea mai corecta decizie (VIDEO)

Carmen Dan a fost audiata, marti, in Comisia de Aparare a Senatului, unde a datd eclaratii pe tema protestului din 10 august. intrebata despre o posibila demisie, Dan a spus ca va lua decizia cea mai. continuă pe B1

Carmen Dan, despre anchetarea sefilor Jandarmeriei: O alta actiune de intimidare a unei institutii fundamentale a statului

Ministrul Carmen Dan a declarat luni ca anchetarea sefilor Jandarmeriei dupa protestul din 10 august nu este decat o alta incercare de intimidare a unei institutii fundamentale a statului. in plus, Carmen Dan a afirmat ca Mihai Chirica, secretar de stat in Ministerul de Interne, nu a facut presiuni asupra prefectului Capitalei pentru semnarea ordinului de interventie, fiind vorba despre o comunicare institutionala.

Carmen Dan, despre anchetarea sefilor Jandarmeriei pentru interventia de la proteste: O actiune de intimidare

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a catalogat punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei de catre Parchet drept o actiune de intimidare, sugerandu-i procurorului general sa citeasca legea care precizeaza ca procurorii au acces neingradit la documente clasificate secret de stat sau de serviciu.

Carmen Dan, despre dosarul sefilor din Jandarmerie

Ministrul de Interne a vorbit, luni, despredosarul sefilor din Jandarmerie. Carmen Dan spune ca aceasta este o alta incercare de intimidare a Jandarmeriei. Nu vad in aceasta actiune decat o.

Carmen Dan, despre dosarul sefilor din Jandarmerie: O actiune de intimidare a unei institutii

Ministrul de Interne a vorbit, luni, despredosarul sefilor din Jandarmerie. Carmen Dan spune ca aceasta este o alta incercare de intimidare a Jandarmeriei. Nu vad in aceasta actiune decat o.

Augustin Lazar raspunde atacului lui Carmen Dan: Procurorii care ancheteaza violentele din 10 august sunt impartiali si profesionisti

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ii raspunde ministrului de Interne, Carmen Dan, cea care a acuzat anchetarea sefilor Jandarmeriei de catre procurori, in urma violentelor din 10 august. Ca.

Augustin Lazar ii da replica lui Carmen Dan. Precizari despre dosarul care ii vizeaza pe sefii Jandarmeriei

Parchetul General vine cu precizari dupa ce, luni dimineata, Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei in dosarul privind violentele din 10 august reprezinta o i.

Radu Banciu: Carmen Dan propune ca Jandarmeria sa poata sa te croiasca cum vrea ea. Nu v-ar interesa si o lege prin care sa nu mai poti sa faci parte dintr-un guvern daca ai o condamnare?(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit marti in emisiunea Lumea lui Banciu despre faptul ca ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca isi asuma modificarea legislatiei privind adunarile publice. Orice.

PSD trece la modificarea Legii Adunarilor Publice / Raspunsul lui Carmen Dan, intrebata daca Jandarmeria ar trebui sa aiba abilitatea de a face anchete (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca este necesara modificarea Legii Adunarilor Publice, dat fiind ca prevederile actuale sunt vechi si depasite de realitate. Social-democrata a precizat ca se va.

Carmen Dan: Consider ca presedintele Romaniei s-a antepronuntat in privinta actiunilor Jandarmeriei

Ministrul de Interne Carmen Dan, considera ca este necesara actualizarea Legii 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, astfel incat orice misiune a structurilor statului sa nu mai poata fi vreodata pusa sub semnul indoielii. ----- Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan, sustine ca presedintele Klaus Iohannis s-a antepronuntat in ceea ce priveste faptul ca Jandarmeria a actionat violent la mitingul din 10 august.

Carmen Dan, la audierile din Comisia senatoriala: Parchetul General nu este in coordonarea Administratiei Prezidentiale

Ministrul Carmen Dan este audiata la aceasta ora in Comisia de aparare din Senat pe tema protestului din 10 august. Carmen Dan a lansat un atac la adresa lui Klaus Iohannis. S-a antepronuntat foarte clar, in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )