Libnet.ro
UNICEF

11:16

Manfred Weber, cenzurat de traducatorul in romana, la Parlamentul European, cand l-a criticat pe Dragnea

Adevărul Adevărul,
Manfred Weber, cenzurat de traducatorul in romana, la Parlamentul European, cand l-a criticat pe Dragnea

Discutia din Parlamentul European asupra activarii Articolului 7 din Tratat in cazul Ungariei a atins si subiectul protestului diasporei si violentelor din 10 august de la Bucuresti. Manfred Weber, liderul PPE, a vorbit inclusiv de Liviu Dragnea, lider de partid deja condamnat, dar traducerea in limba romana a omis sau nu considerat ca trebuie prezentat acest aspect. continuă pe Adevărul

Manfred Weber: Guvernul socialist de la Bucuresti face abuz de putere cu scopul de a facilita coruptia

Seful grupului parlamentar al PPE din Parlamentul European, germanul Manfred Weber, avertizeaza Ungaria ca respectarea drepturilor europene de baza este obligatorie. El critica dur si guvernul de la Bucuresti.

Manfred Weber, candidatul lui Merkel pentru sefia Comisiei Europene:Cer Guvernului Romniei sa nu mai puna n pericol lupta contra coruptiei

Europarlamentarul german Manfred Weber, sustinut de cancelarul Angela Merkel pentru fi urmatorul sef al Comisiei Europene, spune ca schimbarile din justitie afecteaza nu doar candidatura Romaniei la spatiul Schengen, ci si pe ale Bulgariei si Croatiei, potrivit Digi 24.

Parlamentul European va adopta o rezolutie in privinta Romaniei

Parlamentul European va adopta, in luna octombrie, o rezolutie in privinta Romaniei, informeaza Digi 24. Aceasta va fi discutata in prima sesiune a PE din octombrie, cand si premierul Viorica Dancila.

Parlamentul European va adopta o rezolutie in privinta situatiei din Romania

Parlamentul European va adopta, in luna octombrie, o rezolutie in privinta Romaniei, informeaza Digi 24. Aceasta va fi discutata in prima sesiune a PE din octombrie, cand si premierul Viorica Dancila.

Parlamentul European a activat Articolul 7 impotriva Ungariei

ACTUALIZARE 14:40 Parlamentul European a activat .

Dancila, chemata in Parlamentul European sa dea explicatii

Viorica Dancila va avea in scurt timp o prima reactie in privinta dezbaterii despre Romania din Parlamentul European. Premierul va fi chemat sa vorbeasca in plenul Parlamentul European despre situatia din.

Parlamentul European a decis sa activeze Articolul 7 in cazul Ungariei. Este Romania urmatoarea tara vizata?

Parlamentul European a decis, in votul de miercuri, sa demareze procedura pentru activarea Articolului 7 in cazul Ungariei, dupa ce, marti, prim-ministrul Viktor Orban a acuzat forul european ca vrea sa umileasca o tara intreaga, potrivit Ziare. com .

Parlamentul european incepe sesiunea de toamna

Parlamentul European incepe sesiunea de toamna. E prima saptamana de plen, la Strasbourg. Este o sesiune destul de complicata pentru ca este Brexitul de rezolvat. Viitorul Uniunii Europene este pus in.

Rezolutie despre situatia protestelor din 10 august, adoptata de Parlamentul European

Parlamentul European va adopta o rezolutie despre situatia protestelor din 10 august din Romania in cea de-a doua sesiune plenara din luna octombrie.

Situatia din Romania va fi dezbatuta in Parlamentul European. Viorica Dancila, chemata la Strasbourg

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a anuntat joi ca Parlamentul European va adopta o rezolutie privind situatia din Romania, in timpul celei de-a doua sesiuni plenare de la sfarsitul lunii octombrie. Totodata, eurodeputatul a mai precizat ca intre 1 si 4 octombrie va avea loc si o dezbatere privind contextul politic romanesc, invitata fiind si premierul Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )