Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ovidiu Raetchi, catre Carmen Dan: Daca dosarul din 10 august chiar a fost desecretizat si nu incercati sa pacaliti din nou opinia publica, publicati-l pe site!

Adevărul Adevărul,
Ovidiu Raetchi, catre Carmen Dan: Daca dosarul din 10 august chiar a fost desecretizat si nu incercati sa pacaliti din nou opinia publica, publicati-l pe site!

Vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, liberalul Ovidiu Raetchi, ii cere ministrului de Interne Carmen Dan sa publice pe site-ul ministerului dosarul protestului din 10 august, pe care ministrul sustine ca l-a desecretizat. incetati sa tergiversati aflarea adevarului si sa ii protejati pe cei responsabili pentru represiunea de pe 10 august 2018, sustine Raetchi. continuă pe Adevărul

Carmen Dan, despre protestatarii pasnici batuti de jandarmi pe 10 august: Nu au stiut ce tine de practica militara pe care o are Jandarmeria in astfel de situatii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a gasit vinovati pe protestatarii pasnici batuti de jandarmi la protestul din 10 august pentru faptul ca nu parasit Piata Victoriei in urma avertismentelor lansate de catre.

CARMEN DAN: Protestul din 10 august este o lectie de invatat si pentru Jandarmerie

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, ieri seara, ca ceea ce s-a intamplat la protestul din 10 august este o lectie de invatat si pentru Jandarmerie, dar si pentru liderii miscarilor civice si pentru protestatari.

Carmen Dan iese la atac dupa ce Ciolos a strans semnaturi in Teleorman: Ati uitat sa dati banii inapoi celor care au donat pentru Cumintenia Pamantului!

Ministrul de Interne Carmen Dan il acuza pe Dacian Ciolos ca a uitat sa dea banii inapoi celor care au donat pentru Cumintenia Pamantului in timpul guvernarii tehnocrate. Atacul lansat de Carmen Dan vine dupa ce liderul PLUS a strans semnaturi in weekend in Teleorman si s-a fotografiat cu cativa protestatari care i-au reprosat ca e omul lui Soros.

Carmen Dan: 10 august este o lectie de invatat si pentru Jandarmerie, dar si pentru liderii miscarilor civice si pentru protestatari

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti seara, ca ceea ce s-a intamplat la protestul din 10 august este o lectie de invatat si pentru Jandarmerie, dar si pentru liderii miscarilor civice si pentru protestatari. Ministrul sustine ca nu exista nicio piedica in a se lamuri intreaga situatie, dar afirma ca protestatarii trebuiau sa fie atenti la ce se intampla in jurul lor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )