Libnet.ro
UNICEF

20:00

Teodorovici se alatura si el protestului Romania vrea autostrazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teodorovici se alatura si el protestului Romania vrea autostrazi

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, astazi, ca se se alatura si el protestului Romania vrea autostrazi, subliniind ca ne dorim cu totii autostrazi. continuă pe Ziarul Bursa

Un hotel de 4 stele, din Muntii Bucegi, se alatura protestului Romania vrea autostrazi

Hotelul Pestera, din Muntii Bucegi - zona Padina, se alatura protestului Romania vrea autostrazi initiat de omul de afaceri Stefan Mandachi patronul restaurantelor Spartan), astfel ca, in data de 15 martie, de la ora 15:00, isi va suspenda activitatea pentru 15 minute.

Delia se alatura protestului Romania vrea autostrazi. Mesajul artistei FOTO

Cantareata Delia 37 de ani) se alatura campaniei Romania vrea autostrazi, care indeamna la 15 minute de greva generala pe 15 martie.

sieu Camera de Comert si Industrie a Romaniei se alatura campaniei Romania vrea autostrazi

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) se alatura campaniei Romania vrea autostrazi, initiat de omul de afaceri Stefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, pentru care a cheltuit 4. 500 de euro si care va fi inaugurat in timpul protestului national de 15 minut, se arata intr-un comunicat de presa al organizatiei.

sieu Sindicalistii din Romatsa se alatura actiunii Romania vrea autostrazi si vor purta vineri banderole albe timp de 15 minute

Sindicatul salariatilor ROMATSA, autoritatea care se ocupa de controlul serviciilor de trafic aerian din Romania, anunta ca se alatura campaniei Sieu - Romania Vrea Autostrazi din data de 15 martie, ora 15. 00, pentru 15 minute, prin purtare de banderole albe. intr-un comunicat, sindicalistii Romatsa anunta ca sustin, printre altele, nu doar construirea de autostrazi, ci si independenta sistemului juridic si confiscarea averilor celor care nu pot dovedi provenienta acestora.

ROMANIA VREA AUTOSTRAZI: BCR se alatura protestului

Banca Comerciala Romana BCR), membra a grupului financiar austriac Erste, a anuntat, astazi, ca se alatura protestului Romania vrea autostrazi.

Un ploiestean se alatura protestului Romania vrea autostrazi cu un eveniment inedit Petrecerea

Un ploiestean aflat in concediu a decis sa participe la protestul pentru autostrazi, initiat de suceveanul Stefan Mandachi, creand un eveniment pe Facebook, numit Petrecerea, si ii invita pe cei care nu sunt la serviciu, in centrul orasului, sa deseneze, sa scrie poezii sau sa citeasca.

A inceput protestul Romania vrea autostrazi

Zeci de firme, primarii, echipe sportive, personalitati, sindicate, dar si persoane fizice au anuntat ca se vor alatura protestului Romania vrea autostrazi si intrerup activitatea, astazi, timp de 15 minute, de la ora 15.

Zeci de ploiesteni s-au alaturat protestului Romania vrea autostrazi. Centrul Ploiestiului, blocat pentru 15 minute

Zeci de ploiesteni s-au alaturat, vineri 15 martie, la ora 15 protestului Ramania vrea autostrazi. Participantii la eveniment au traversat pentru un sfert de ora pe trecerile de pietoni din fata Catedralei Sf. Ioan Botezatorul din Ploiesti. Traficul in zona a fost blocat partial pentru un sfert de ora.

sieu Prima scoala care se alatura miscarii Romania vrea autostrazi. Profesor: Pe 15 martie, la ora 15.00, le vom da elevilor o pauza de 15 minute. VIDEO

Profesorii unui liceu particular din Piatra Neamt se alatura miscarii initiate de omul de afaceri Stefan Mandachi pentru autostrazi in Romania, iar vineri, 15 martie, vor da o pauza prelungita elevilor, de 15 minute, la ora 15.

sieu HARTA INTERACTIVA Romania Vrea Autostrazi: Unde au fost proteste

Companii, primari, oameni de afaceri, scoli, asociatii, sindicate, magazine si ONG-uri au anuntat ca se vor alatura campaniei Romania vrea autostrazi care indeamna la 15 minute de greva generala pe 15 martie, la ora 15. Miscarea de protest a luat amploare dupa ce un antreprenor sucevean - Stefan Mandachi - prezenta, pe 4 martie 2019), primul metru de autostrada din Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )